Piept De Curcan Condimentat Indian
Indian-condimentat piept de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 404 calorii, 52G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de curcan, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Piept De Curcan Condimentat, Piept De Curcan Afumat Condimentat Cu Chili, și Curcan cu condimente indiene și Ragu de legume.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, curățați iaurtul cu ceapa, usturoiul, ghimbirul, sucul de lămâie, turmericul, chimenul, coriandrul, scorțișoara și cayenne.
Așezați sânii de curcan pe o foaie mare de copt cu margini.
Se toarnă marinada de iaurt peste curcan și se freacă pe ambele părți și sub piele. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore și până la 24 de ore.
Scoateți curcanul din frigider cu 1 oră înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 47
Transferați sânii de curcan (cu orice marinată care se lipește de ei) într-o tigaie mare, cu pielea în sus. Condimentați cu sare și piper și stropiți untul peste piele. Prăjiți timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 și prăjiți timp de 50 de minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 16
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați și serviți.