Piept de ciuperci de cidru

Dacă aveți aproximativ 6 ore și 10 minute de petrecut în bucătărie, pieptul de ciuperci de cidru ar putea fi o rețetă minunată , fără lactate, de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 407 de calorii . Pentru 3,2 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este perfectă pentru Hanukkah . Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de supă de ceapă, ciuperci, piept de vită, prăjituri cu ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 75% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pieptul de vită la grătar , pieptul înăbușit de bere cu sos Ding Dang Good și pieptul de vită înăbușit la vin roșu .
Instrucțiuni
Tăiați pieptul în treimi; puneți într-un recipient de 5 sau 6 litri. aragaz lent. Într-un castron mare, combinați sosul, cidrul, amestecul de supă și firimiturile de prăjituri; se toarnă peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Tăiați carnea subțiri peste bob. Grasimi degresate din sucurile de gatit; se ingroasa daca se doreste.