Piept De Bere

Piept De Bere
Pieptul de bere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 648 calorii, 76g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Această rețetă de la recipes.prevention.com are 1 fani. Un amestec de sare și piper, piept, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Rețete similare includ Piept de vită cu bere, Chile Și Piept Fiert Cu Bere, și Piept fiert cu bere cu ceapă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate52
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista