Rețeta piept de aragaz lent cu sos maro este gata în aproximativ 6 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 552 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă, piept, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Piept gătit lent în sos de ceapă, și Piept lent-gătit în cafea și zahăr brun.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare. Condimentați pieptul pe ambele părți cu un vârf generos de sare. Căutați pieptul în tigaia fierbinte până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
La aragazul lent, adăugați tulpinile de pătrunjel, țelina și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pătrunjel
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Puneți pieptul ars deasupra legumelor. Într-un castron mare, amestecați împreună bulionul, vinul, pasta de roșii și condimentele de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
Friptură
Condimente
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă amestecul peste piept, se acoperă cu ceapă și se gătește la foc mic, până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 4 până la 6 ore. Cu o oră înainte ca pieptul să se termine, adăugați morcovii și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Ceapă
Carne
6
Scoateți carnea, morcovii și ciupercile din aragazul lent și puneți-le deoparte. Se strecoară lichidul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Într-un castron mic, amestecați amestecul de sos cu 1 cană de apă rece. Întoarceți focul la mediu și amestecați amestecul de sos. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Sos
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bateti
Bol
Tigaie
7
Feliați pieptul și aranjați-l pe un platou de servire.
8
Serviți-l cu morcovii, ciupercile și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Sos
9
Se ornează cu frunzele rezervate de pătrunjel tocat și se servește.