Piept de aragaz lent cu sos maro

Piept de aragaz lent cu sos maro
Rețeta piept de aragaz lent cu sos maro este gata în aproximativ 6 ore și 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 552 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă, piept, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Piept gătit lent în sos de ceapă, și Piept lent-gătit în cafea și zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare. Condimentați pieptul pe ambele părți cu un vârf generos de sare. Căutați pieptul în tigaia fierbinte până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
La aragazul lent, adăugați tulpinile de pătrunjel, țelina și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Puneți pieptul ars deasupra legumelor. Într-un castron mare, amestecați împreună bulionul, vinul, pasta de roșii și condimentele de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
FripturăFriptură
CondimenteCondimente
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă amestecul peste piept, se acoperă cu ceapă și se gătește la foc mic, până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 4 până la 6 ore. Cu o oră înainte ca pieptul să se termine, adăugați morcovii și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
CeapăCeapă
CarneCarne
6
Scoateți carnea, morcovii și ciupercile din aragazul lent și puneți-le deoparte. Se strecoară lichidul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Într-un castron mic, amestecați amestecul de sos cu 1 cană de apă rece. Întoarceți focul la mediu și amestecați amestecul de sos. Gatiti pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
7
Feliați pieptul și aranjați-l pe un platou de servire.
8
Serviți-l cu morcovii, ciupercile și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
SosSos
9
Se ornează cu frunzele rezervate de pătrunjel tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista