Piept Cubanez

Pieptul cubanez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 319 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oregano, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Sandvișuri cubaneze și glisoare cubaneze, și Vechi Cubanez.
Instrucțiuni
Tăiați câteva fante adânci de 1/4 inch în piept.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 10 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați piept. Sigiliu și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 32
Scoateți pieptul din pungă, rezervând marinada.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare, rezistent la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați piept; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți pieptul din tigaie. Reduceți căldura la mediu; adăugați ceapa și țelina în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați bulion, roșii, frunze de dafin, marinată rezervată și piept; aduceți la fierbere.
Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 ore.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Scoateți pieptul din tigaie; mărunțiți cu 2 furculițe.