Piept Cu Sos

Piept cu sos ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 276 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, bere nealcoolică, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de vită în sos, Piept cu sos de afine, și Piept de vită cu sos de afine.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-o tigaie.
Se presară piper și se acoperă cu ceapă.
Combinați berea, sosul de chili, zahărul brun și usturoiul; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se acopera si se coace la 325 la 3-1/2 ore. Descoperi; coaceți cu 15-30 de minute mai mult sau până când ceapa se rumeneste ușor și carnea este fragedă.
Scoateți carnea și ceapa într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Se toarnă picăturile și bucățile rumenite slăbite într-o cratiță. Grăsime degresată.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în picături de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați carnea subțire peste Bob.