Pieptul de rețetă cu păstârnac, praz și ceapă verde ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.0 pe portie. Acest curs principal are 556 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstârnac, piept, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Praz și păstârnac: Sotate sau cremate, Piept prăjit în bere cu păstârnac și ciuperci, și Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o oală mare, încălziți uleiul de canola la foc mare. Când uleiul începe să fumeze ușor, condimentează ambele părți ale pieptului cu sare și piper, după gust. Folosiți clești metalici pentru a adăuga carnea în oală. Dacă uleiul este suficient de fierbinte, carnea nu se va lipi de fund. Gatiti, netulburat, pe prima parte pana se rumeneste, aproximativ 3 pana la 5 minute. Întoarceți-vă și rumeniți pe cealaltă parte, aproximativ 3 până la 5 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți carnea din oală și puneți-o pe o foaie de copt pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Combinați pasta de usturoi și ceapa verde într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți jumătate din amestec peste piept. Întoarceți carnea și adăugați amestecul rămas pe cealaltă parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
În același vas, la foc mic și adăugați păstârnacul. Condimentează-le cu puțină sare și puțin 1 lingură de zahăr brun. Se amestecă pentru a acoperi cu uleiul și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați 2 linguri de oțet de cidru de mere și prazul și rumeniți-le ușor, aproximativ 3 până la 5 minute. Reglați condimentele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se toarnă vinul și se lasă să se reducă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Presărați legumele cu restul de 1/4 cană de zahăr brun și un alt vârf de sare. Gatiti-le pana se rumenesc, inca 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Adăugați pieptul în oală și amestecați 2 până la 3 căni din bulionul de vită. Aduceți stocul la foc mic. Glisați-l în centrul cuptorului și gătiți timp de 1 oră. Verificați nivelul lichidului, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți vasul din cuptor, gustați și re-condimentați, dacă este necesar. Întoarceți oala la cuptor și gătiți pieptul până când carnea este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, încă 1 până la 1 1/2 ore (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți vasul din cuptor și transferați carnea într-un platou. Aranjați legumele alături și puneți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura