Piept cu păstârnac, praz și ceapă verde

Piept cu păstârnac, praz și ceapă verde
Pieptul de rețetă cu păstârnac, praz și ceapă verde ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 4.0 pe portie. Acest curs principal are 556 calorii, 46G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstârnac, piept, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Praz și păstârnac: Sotate sau cremate, Piept prăjit în bere cu păstârnac și ciuperci, și Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o oală mare, încălziți uleiul de canola la foc mare. Când uleiul începe să fumeze ușor, condimentează ambele părți ale pieptului cu sare și piper, după gust. Folosiți clești metalici pentru a adăuga carnea în oală. Dacă uleiul este suficient de fierbinte, carnea nu se va lipi de fund. Gatiti, netulburat, pe prima parte pana se rumeneste, aproximativ 3 pana la 5 minute. Întoarceți-vă și rumeniți pe cealaltă parte, aproximativ 3 până la 5 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți carnea din oală și puneți-o pe o foaie de copt pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Combinați pasta de usturoi și ceapa verde într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întindeți jumătate din amestec peste piept. Întoarceți carnea și adăugați amestecul rămas pe cealaltă parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
În același vas, la foc mic și adăugați păstârnacul. Condimentează-le cu puțină sare și puțin 1 lingură de zahăr brun. Se amestecă pentru a acoperi cu uleiul și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați 2 linguri de oțet de cidru de mere și prazul și rumeniți-le ușor, aproximativ 3 până la 5 minute. Reglați condimentele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se toarnă vinul și se lasă să se reducă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Presărați legumele cu restul de 1/4 cană de zahăr brun și un alt vârf de sare. Gatiti-le pana se rumenesc, inca 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați pieptul în oală și amestecați 2 până la 3 căni din bulionul de vită. Aduceți stocul la foc mic. Glisați-l în centrul cuptorului și gătiți timp de 1 oră. Verificați nivelul lichidului, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți vasul din cuptor, gustați și re-condimentați, dacă este necesar. Întoarceți oala la cuptor și gătiți pieptul până când carnea este fragedă atunci când este străpunsă cu o furculiță, încă 1 până la 1 1/2 ore (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scoateți vasul din cuptor și transferați carnea într-un platou. Aranjați legumele alături și puneți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista