Brisket cu gem de ceapă și Chile ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Pentru $6.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 782 calorii. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, ardei iute Thailandezi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Chile Și Piept Fiert Cu Bere, Paley ' s Place dublu-piept de Chile, și Piept la grătar sud-vestic cu sos Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa tocată și ardeii iute thailandezi și condimentați cu sare. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand ceapa este foarte moale, aproximativ 25 de minute. Creșteți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând, până când ceapa se rumeneste profund, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai Chili
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți morcovii, țelina și ceapa tocată grosier într-un strat uniform într-o tigaie și condimentați-le cu sare și piper. Condimentați pieptul cu sare și piper și puneți-l deasupra legumelor, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Întindeți dulceața de ceapă și chile într-un strat uniform peste vârful pieptului și turnați bulionul fierbinte în tigaia din jurul cărnii. Acoperiți tigaia de prăjire și fierbeți pieptul timp de aproximativ 4 1/2 ore, sau până când este foarte fraged, ungând la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Lăsați pieptul să se odihnească în sucurile de tigaie timp de 30 de minute, apoi transferați-l pe o placă de sculptură. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță, apăsând pe legume, apoi îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă sosul de soia, se condimentează cu piper și se aduce la foc mic. Feliați subțire pieptul peste Bob și serviți cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare