Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate

Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate
Pieptul cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, coriandru măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Pui Mediteranean Cu Caise Uscate Și Prune Uscate, Piept condimentat cu praz și caise uscate, și Filet de vită cu condimente thailandeze aromate.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/3 cană de caise, 3 căței de usturoi, 1 linguriță de chimen, sare, scorțișoară și 1/4 linguriță de piper în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tocați la piure grosier. Folosind un cuțit ascuțit mic, faceți fante adânci de 1/2 inch pe toată pieptul. Puneți deoparte 1 lingură de amestec de caise. Apăsați amestecul de caise rămas în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CaiseCaise
ScorțișoarăScorțișoară
PiperPiper
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Presărați pieptul peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Adăugați piept la oală și saut până la maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se transferă în farfurie, cu partea grasă în sus; se întinde cu 1 lingură de amestec de caise rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Adăugați ceapa în aceeași oală. Saut la foc mediu-mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se adauga morcovii, ghimbirul, coriandrul, ardeiul cayenne, restul de 6 catei de usturoi si 2 1/2 lingurite de chimen; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CoriandruCoriandru
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
9
Adăugați vin și fierbeți până se reduce aproape la glazură, amestecând orice bucăți rumenite, aproximativ 5 minute. Întoarceți pieptul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați stoc și aduceți la foc mic. Puneți o parte din amestecul de legume peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
StocStoc
11
Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Prăjiți pieptul 2 1/2 ore, ungând la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați prune uscate și restul de 1/3 cană de caise. Acoperiți; prăjiți până când pieptul este fraged, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Piept rece descoperit 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Prune UscatePrune Uscate
13
Scoateți orice grăsime solidă din partea de sus a sosului; aruncați grăsimea. Răzuiți sosul de pe piept în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Așezați pieptul pe suprafața de lucru. Feliați pieptul subțire peste cereale. Aduceți gr avy în oală pentru a fierbe la foc mediu-mare. Se fierbe să se îngroașe ușor, dacă se dorește. Condimentează sosul cu sare și piper. Aranjați pieptul feliat într-un vas mare rezistent la cuptor. Puneți sosul peste. Acoperiți cu folie. (Se poate face cu 2 zile înainte; la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BoabeBoabe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Reîncălziți pieptul acoperit în 350 cuptor f de aproximativ 30 de minute (sau 40 de minute dacă este răcit).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se presară coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista