Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate

Pieptul cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 600 de calorii. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, coriandru măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Pui Mediteranean Cu Caise Uscate Și Prune Uscate, Piept condimentat cu praz și caise uscate, și Filet de vită cu condimente thailandeze aromate.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de caise, 3 căței de usturoi, 1 linguriță de chimen, sare, scorțișoară și 1/4 linguriță de piper în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tocați la piure grosier. Folosind un cuțit ascuțit mic, faceți fante adânci de 1/2 inch pe toată pieptul. Puneți deoparte 1 lingură de amestec de caise. Apăsați amestecul de caise rămas în fante.
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 300 F.
Încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Presărați pieptul peste tot cu sare și piper.
Adăugați piept la oală și saut până la maro, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se transferă în farfurie, cu partea grasă în sus; se întinde cu 1 lingură de amestec de caise rezervat.
Adăugați ceapa în aceeași oală. Saut la foc mediu-mare 5 minute.
Se adauga morcovii, ghimbirul, coriandrul, ardeiul cayenne, restul de 6 catei de usturoi si 2 1/2 lingurite de chimen; saut 3 minute.
Adăugați vin și fierbeți până se reduce aproape la glazură, amestecând orice bucăți rumenite, aproximativ 5 minute. Întoarceți pieptul în oală.
Adăugați stoc și aduceți la foc mic. Puneți o parte din amestecul de legume peste piept.
Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Prăjiți pieptul 2 1/2 ore, ungând la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie.
Adăugați prune uscate și restul de 1/3 cană de caise. Acoperiți; prăjiți până când pieptul este fraged, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Piept rece descoperit 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit peste noapte.
Scoateți orice grăsime solidă din partea de sus a sosului; aruncați grăsimea. Răzuiți sosul de pe piept în oală.
Așezați pieptul pe suprafața de lucru. Feliați pieptul subțire peste cereale. Aduceți gr avy în oală pentru a fierbe la foc mediu-mare. Se fierbe să se îngroașe ușor, dacă se dorește. Condimentează sosul cu sare și piper. Aranjați pieptul feliat într-un vas mare rezistent la cuptor. Puneți sosul peste. Acoperiți cu folie. (Se poate face cu 2 zile înainte; la frigider.)
Reîncălziți pieptul acoperit în 350 cuptor f de aproximativ 30 de minute (sau 40 de minute dacă este răcit).
Se presară coriandru și se servește.