Piept Afumat În Stil Texas

Pieptul afumat în stil Texas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 685 calorii, 90g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, bucăți de lemn de hickory, ardei jalape murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, și Piept în stil Texas.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pieptul, combinați primele 5 ingrediente.
Așezați 2 linguri de amestec de zahăr într-un blender. Puneți deoparte amestecul de zahăr rămas.
Scoateți 2 ardei iute și 2 linguri de sos din cutie; se adaugă în blender. Rezervați ardeii iute și sosul rămas pentru o altă utilizare.
Adăugați 1 cană de ceapă tocată și următoarele 3 ingrediente (prin bere) în blender; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de piept și chipotle într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane; sigiliu. Marinați la frigider 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Înmuiați bucăți de lemn în apă aproximativ 16 ore; scurgere.
Scoateți pieptul din pungă, aruncând marinada. Se usucă pieptul și se freacă cu amestecul de zahăr rămas.
Lăsați pieptul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-scăzut și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 22
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați tigaia pe partea încălzită a grătarului; adăugați jumătate din bucăți de lemn în tigaie.
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Așezați pieptul pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 17
Adăugați bucăți suplimentare de lemn la jumătatea timpului de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 25
Scoateți pieptul de pe grătar.
Așezați ceapa feliată și jalapeo pe o foaie mare de folie de aluminiu. Se acoperă cu piept; sigilați bine.
Așezați pieptul învelit în folie într-o tigaie mare.
Coaceți la 250 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 19
Lăsați să stea, încă înfășurat, 1 oră. Desfaceți pieptul, rezervând sucuri; tăiați și aruncați grăsimea.
Tăiați pieptul peste cereale în felii subțiri.
Pentru a pregăti sosul, tocați mărunt ceapa feliată și jalapeo; pus deoparte.
Așezați sucurile de piept într-o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă de 2 căni; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți 1/2 cană de picături într-o cratiță, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimile și picăturile rămase.
Adăugați ceapa, jalapeo, bulionul și ingredientele rămase în tigaie; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Notă de bere: pieptul fumuriu necesită o bere fumurie. Deși statul Lone Star Face niște beri excelente (oricare dintre ele s-ar împerechea bine cu grătarul din Texas), încercați berea germană Aecht Schlenkerla Maerzen, care are o aromă atrăgătoare de slănină și cârnați afumați din utilizarea orzului afumat. Corpul său complet și dulceața blândă a malțului echilibrează sosul picant. La 9 uncii, o sticlă ($
este suficient pentru a împărtăși. -- Jeffery Lindenmuth