Piept Afumat În Stil Texas

Piept Afumat În Stil Texas
Pieptul afumat în stil Texas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 685 calorii, 90g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, bucăți de lemn de hickory, ardei jalape murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, și Piept în stil Texas.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pieptul, combinați primele 5 ingrediente.
2
Așezați 2 linguri de amestec de zahăr într-un blender. Puneți deoparte amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți 2 ardei iute și 2 linguri de sos din cutie; se adaugă în blender. Rezervați ardeii iute și sosul rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1 cană de ceapă tocată și următoarele 3 ingrediente (prin bere) în blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați amestecul de piept și chipotle într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane; sigiliu. Marinați la frigider 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6
Înmuiați bucăți de lemn în apă aproximativ 16 ore; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Scoateți pieptul din pungă, aruncând marinada. Se usucă pieptul și se freacă cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Lăsați pieptul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
9
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-scăzut și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Așezați tigaia pe partea încălzită a grătarului; adăugați jumătate din bucăți de lemn în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Așezați pieptul pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați bucăți suplimentare de lemn la jumătatea timpului de gătit.
16
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Scoateți pieptul de pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
18
Așezați ceapa feliată și jalapeo pe o foaie mare de folie de aluminiu. Se acoperă cu piept; sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
19
Așezați pieptul învelit în folie într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
20
Coaceți la 250 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 19
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
21
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
Lăsați să stea, încă înfășurat, 1 oră. Desfaceți pieptul, rezervând sucuri; tăiați și aruncați grăsimea.
23
Tăiați pieptul peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
24
Pentru a pregăti sosul, tocați mărunt ceapa feliată și jalapeo; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
25
Așezați sucurile de piept într-o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă de 2 căni; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
26
Scurgeți 1/2 cană de picături într-o cratiță, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimile și picăturile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
27
Adăugați ceapa, jalapeo, bulionul și ingredientele rămase în tigaie; gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
28
Notă de bere: pieptul fumuriu necesită o bere fumurie. Deși statul Lone Star Face niște beri excelente (oricare dintre ele s-ar împerechea bine cu grătarul din Texas), încercați berea germană Aecht Schlenkerla Maerzen, care are o aromă atrăgătoare de slănină și cârnați afumați din utilizarea orzului afumat. Corpul său complet și dulceața blândă a malțului echilibrează sosul picant. La 9 uncii, o sticlă ($
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
OrzOrz
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
MalțMalț
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
29
este suficient pentru a împărtăși. -- Jeffery Lindenmuth
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate57
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista