Piept Afumat În Stil Texas

Piept afumat în stil Texas ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 439 calorii, 59G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, sare kosher, piper) și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, și Piept în stil Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 comandați pieptul va trebui să comandați special pieptul din timp (pieptul deja vândut la ghișeul de carne nu este de obicei întreg). Ar trebui să puteți face acest lucru la aproape orice măcelărie sau la un ghișeu de carne din magazin alimentar. Cereți un piept cât mai uniform posibil, cu grăsimea din jur tăiată la 1/4" grosime (acest lucru protejează carnea de uscare în timpul gătitului).
2 condimentați carnea cu o oră înainte de a pregăti grătarul, așezați pieptul pe o foaie de copt cu margini.
Amestecați sare și piper într-un castron mic și condimentați carnea peste tot (ar trebui să arate ca nisipul lipit de pielea umedă, dar fără a fi tort).
Lăsați carnea să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
3 Pregătiți-vă grătarul între timp, înmuiați 6 căni de așchii de lemn într-un castron cu apă timp de cel puțin 30 de minute sau peste noapte. Lăsați în apă pe tot parcursul procesului de gătit. Păstrați restul de 2 căni de chipsuri uscate. Aprindeți doar 1 arzător pentru grătar la mediu (dacă utilizați un grătar cu 3 arzătoare, arzător ușor la ambele capete). Asigurați-vă că tava de scurgere este goală, deoarece se va reda multă grăsime.
Așezați cutia de fumător peste arzătorul aprins, adăugați 1/2 cană de așchii de lemn înmuiate în cutie și închideți grătarul. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura la 225-250 buc.F. vă recomandăm să folosiți un termometru de sine stătător, chiar dacă grătarul dvs. are unul, pentru a asigura o citire precisă. Lipiți-l prin spațiul dintre capac și baza grătarului (sau așezați-l pe raftul superior al grătarului, deși acest lucru nu este ideal, deoarece necesită deschiderea capacului mai frecvent). Așchii de lemn ar trebui să înceapă să mocnească și să elibereze un flux constant de fum. Cât durează acest lucru depinde de cât de umede sunt chipsurile și de căldura grătarului. Pentru a obține mai mult fum fără a crește căldura grătarului, adăugați câteva chipsuri uscate la cele înmuiate.
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, pe grătarul grătarului cât mai departe de arzătorul aprins. Acoperiți grătarul și fumați carnea, rezistând dorinței de a deschide grătarul des, deoarece acest lucru va determina fluctuația temperaturii. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura constantă la 225-250 F. Verificați așchii de lemn la fiecare aproximativ 45 de minute și adăugați așchii înmuiate cu 1/2 cană, după cum este necesar, pentru a menține nivelul de fum constant.
5 știți când s-a terminat continuați să fumați pieptul, rotindu-vă la fiecare 3 ore și răsturnând după cum este necesar dacă partea de sus sau de jos se colorează mai repede decât cealaltă, până când carnea este foarte fragedă, dar nu se destramă și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 195-205.*
* Nevoie de un ieftin? Dacă pur și simplu nu doriți să vă petreceți întreaga zi la grătar, iată o metodă alternativă sigură, aprobată de Aaron Franklin, care va oferi rezultate la fel de glorioase: fumați pieptul pe grătar până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 150-170 f, 5-6 ore. Înfășurați pieptul în folie, așezați-l pe o foaie de copt și gătiți-l într-un cuptor de 250 km f până când carnea atinge aceeași temperatură internă de 195-205 km f, cu 4-6 ore mai mult. Ceea ce este important este să obțineți acea aromă de fum în carne și 5-6 ore pe grătar ar trebui să o facă. După acel moment, pur și simplu obțineți carnea gătită.
Faceți înainte: pieptul este cel mai bine la scurt timp de pe grătar, dar puteți obține în continuare rezultate bune fumându-l cu până la 3 zile înainte.
Se lasă să se răcească timp de o oră înainte de a se înfășura în folie și de a se răci. Pentru a servi, reîncălziți carnea, încă învelită, într-un cuptor de 325 km f până se încălzește.
Transferați pieptul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute. Feliați pieptul împotriva bobului de 1/4 " gros.
Serviți-l cu: salată de varză, salată de cartofi și fasole pinto.