Piept Afumat Cu Sos Picant Soppin

Piept Afumat Cu Sos Picant Soppin
Rețeta de piept afumat cu sos picant Soppin este gata în aproximativ 32 de ore și 40 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 593 calorii, 64G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână piept de vită, zahăr brun, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Soppin, Piept de vită fiert cu sos picant de Jalapeno, și Piept Afumat pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În32 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista