Piept aburit în Guinness-uri

Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul aburit în Guinness Circus. Pentru $ 3.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 404 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper măcinat, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 80%. Încercați Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere, Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu prăjituri de ovăz Guinness, și Mile High Guinness Brownies cu înghețare Guinness Buttercream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Se amestecă sare, piper negru, boia de ardei, busuioc, oregano, praf de usturoi și praf de ceapă într-un bol; frecați amestecul de condimente peste piept.
Aranjați inele de ceapa în partea de jos a o tigaie; pune piept, grăsime-partea de sus, deasupra ceapa. Împrăștiați frunzele de dafin în jurul pieptului.
Se toarnă bere peste piept. Acoperiți tigaia de prăjire cu un capac rezistent la cuptor sau folie de aluminiu.
Gatiti in cuptorul preincalzit timp de 8 ore. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să citească o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de feliere.