Pielea De Porc " Ouă Deviled

Pielea de porc " ouă Deviled este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sos asiatic de chili sriracha, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Cum se fac ouă de Paște cu piele de ceapă, și Umplute cartofi piele tigaie Hash cu ouă prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile, păstrând albușurile intacte.
Se amestecă gălbenușurile, maioneza și următoarele 7 ingrediente până se omogenizează folosind o furculiță. Se amestecă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou. Ouă de Top cu felii de okra murate și fâșii de porc tocate. Acoperiți și răciți cu 1 oră înainte de servire.