Piele de fructe de mere și zmeură
Piele de fructe de mere și zmeură este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 51 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Zmeură Vanilie Fructe Piele, Piele De Fructe De Piersici De Zmeură, și Apple Scorțișoară Fructe Piele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 170 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon și așezați-o pe o suprafață plană de lucru; pune deoparte.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu; pus deoparte.
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați la înălțime până când obțineți un pur și simplu foarte neted, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în vas, apoi se răzuiește o spatulă de cauciuc pe suprafața interioară a strecurătorului pentru a împinge pur și simplu până când rămân doar semințe.
Scoateți filtrul și aruncați semințele.
Transferați pur și simplu într-un recipient cu gura de scurgere sau returnați-l în ulciorul blenderului curățat și uscat.Turnați încet purincule pe covorașul de copt, trasând interiorul marginii colorate pentru a crea un dreptunghi. (Dacă covorașul dvs. de copt nu are margine, lăsați o margine de 1 inch de la margine.)
Se toarnă restul pur și simplu în interiorul marginilor dreptunghiului într-un model în zig-zag (nu turnați totul în mijlocul covorului de copt). Folosind spatula de cauciuc, împingeți pur și simplu pentru a acoperi orice părți goale din dreptunghi (suprafața nu va fi uniformă). Ținând foaia de copt pe suprafața de lucru, apucați marginile foii—apăsând pe marginea expusă a covorașului de copt cu degetele mari—și agitați ușor înainte și înapoi pentru a uniformiza suprafața pur arkulpe, rotind foaia de copt și agitând după cum este necesar.
Se introduce la cuptor și se coace până când suprafața pielii de fructe este ușor lipicioasă la atingere, dar, atunci când este apăsat în mai multe locuri diferite, un deget nu lasă o indentare, aproximativ 6 până la 7 ore.
Scoateți foaia de copt din cuptor, așezați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.Puneți deoparte o foaie lungă de 16 inci de hârtie cerată sau pergament. Începând de la o margine scurtă a pielii de fructe răcite, trageți-o de pe covorașul de copt și transferați-o pe hârtie. Folosind foarfece de bucătărie curate, tăiați pielea de fructe și hârtia pentru a forma benzi, forme sau bucăți de dimensiunea dorită și înfășurați, hârtie și toate (pentru a preveni lipirea). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.