Piele de fructe de mere și zmeură

Piele de fructe de mere și zmeură
Piele de fructe de mere și zmeură este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 51 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr granulat, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Zmeură Vanilie Fructe Piele, Piele De Fructe De Piersici De Zmeură, și Apple Scorțișoară Fructe Piele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 170 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon și așezați-o pe o suprafață plană de lucru; pune deoparte.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați la înălțime până când obțineți un pur și simplu foarte neted, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în vas, apoi se răzuiește o spatulă de cauciuc pe suprafața interioară a strecurătorului pentru a împinge pur și simplu până când rămân doar semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți filtrul și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Transferați pur și simplu într-un recipient cu gura de scurgere sau returnați-l în ulciorul blenderului curățat și uscat.Turnați încet purincule pe covorașul de copt, trasând interiorul marginii colorate pentru a crea un dreptunghi. (Dacă covorașul dvs. de copt nu are margine, lăsați o margine de 1 inch de la margine.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă restul pur și simplu în interiorul marginilor dreptunghiului într-un model în zig-zag (nu turnați totul în mijlocul covorului de copt). Folosind spatula de cauciuc, împingeți pur și simplu pentru a acoperi orice părți goale din dreptunghi (suprafața nu va fi uniformă). Ținând foaia de copt pe suprafața de lucru, apucați marginile foii—apăsând pe marginea expusă a covorașului de copt cu degetele mari—și agitați ușor înainte și înapoi pentru a uniformiza suprafața pur arkulpe, rotind foaia de copt și agitând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se introduce la cuptor și se coace până când suprafața pielii de fructe este ușor lipicioasă la atingere, dar, atunci când este apăsat în mai multe locuri diferite, un deget nu lasă o indentare, aproximativ 6 până la 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți foaia de copt din cuptor, așezați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.Puneți deoparte o foaie lungă de 16 inci de hârtie cerată sau pergament. Începând de la o margine scurtă a pielii de fructe răcite, trageți-o de pe covorașul de copt și transferați-o pe hârtie. Folosind foarfece de bucătărie curate, tăiați pielea de fructe și hârtia pentru a forma benzi, forme sau bucăți de dimensiunea dorită și înfășurați, hârtie și toate (pentru a preveni lipirea). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista