Piele crocantă biban de mare negru cu Avocado, Tomatillo și gust de fenicul
Pielea crocantă de mare neagră cu Avocado, Tomatillo și gust de fenicul este un fără gluten felul principal. O porție conține 921 calorii, 82G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți avocado, fenicul, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban de mare alb cu gust de portocale-fenicul, Bas negru ars cu Scallion - Chile savura, și Inele Crocante Delicata Cu Coacăz, Fenicul Și Mere.
Instrucțiuni
1
Combinați tomatillo, avocado, serrano, fenicul și ceapa într-un castron mediu.
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți cu uleiul de canola, sucul de lămâie, oțetul și mierea. Se condimentează cu sare și piper și se îndoaie încilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Avocado Hass Ușor Piure
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați niște canolaulei și căldură până la cald și fumat.
3
Între timp, stropițipește pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Așezați peștele în tigaia fierbinte, cu pielea în jos, apăsând cu spatula de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați untul în tigaie și lăsați să se topească. Când marginile peștilor arată maro auriu și crocante, după 3 minute, întoarceți peștele. Reduceți căldura și gătiți încă 2 minute. Folosind o lingură, ungeți pielea crocantă cu o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Serviți cu gust.Finalizați cu uneleulei de măsline extra-virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Seabass în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.