Piei De Colcannon
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piei de Colcannon ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt irlandez, smântână, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Colcannon, Colcannon, și Colcannon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. prăjiți cartofii pe o tigaie până când furculița este fragedă, apoi lăsați să se răcească. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, înjumătățiți pe lungime cu un cuțit zimțat. Scoateți cu grijă curajul cartofilor, folosind un baller de pepene galben, apoi treceți curajul printr-un ricer într-un bol de amestecare din sticlă.
Topiți untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu-mare.
Adăugați albușurile de scallion, presărați sare și transpirați până se înmoaie. Se amestecă varza, se presară cu mai multă sare și se gătește până se ofilesc.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Combinați varza cu piureul de cartofi și amestecați în smântână până se combină. Umpleți cojile de cartofi cu piureul de cartofi și kale.
Așezați cartofii pe o tigaie de foi sub broiler doar până când blaturile sunt crocante.
Se ornează cu verdele de scallion.