Piei De Cartofi În Stil Restaurant
Piei de cartofi în stil Restaurant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 464 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, cartofi, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piei De Cartofi În Stil Restaurant, Piei De Cartofi În Stil Pizza, și Supă de brânză Cheddar în stil Restaurant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Pierceți cartofii cu o furculiță. Cuptorul cu microunde cartofii la mare până când sunt moi; aproximativ 10 până la 12 minute.
Tăiați cartofii pe jumătate vertical. Scoateți interiorul cartofilor, până când rămâne 1/4 inch din coaja cartofului.
Încălziți uleiul la 365 grade F (180 grade C) într-o friteuză sau într-o cratiță adâncă.
Așezați cartofii în ulei fierbinte, prăjiți 5 minute.
Scurgeți cartofii pe prosoape de hârtie.
Umpleți cojile de cartofi cu bucăți de brânză și slănină. Aranjați-le în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 7 minute sau până când brânza este topită.
Se servește fierbinte cu smântână.