Piei De Cartofi În Stil Restaurant

Piei De Cartofi În Stil Restaurant
Piei de cartofi în stil Restaurant ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 464 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână, cartofi, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piei De Cartofi În Stil Restaurant, Piei De Cartofi În Stil Pizza, și Supă de brânză Cheddar în stil Restaurant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pierceți cartofii cu o furculiță. Cuptorul cu microunde cartofii la mare până când sunt moi; aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Tăiați cartofii pe jumătate vertical. Scoateți interiorul cartofilor, până când rămâne 1/4 inch din coaja cartofului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Încălziți uleiul la 365 grade F (180 grade C) într-o friteuză sau într-o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Așezați cartofii în ulei fierbinte, prăjiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
6
Scurgeți cartofii pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Umpleți cojile de cartofi cu bucăți de brânză și slănină. Aranjați-le în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți timp de 7 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se servește fierbinte cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista