Piei De Cartofi Sărate
Pielea de cartofi savuroși este o fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, untul, smântâna și arpagicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piei De Cartofi Dulci Savuroși, Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă groasă. (Salvați pulpa pentru o altă utilizare.)
Tăiați cojile pe lungime în sferturi și așezați-le pe o foaie de copt unsă.
Periați interiorul cu unt.
Combinați sarea, praful de usturoi și ardeiul; presărați peste piei. Se fierbe până se rumenesc, 5-8 minute. Dacă doriți, combinați smântâna și arpagicul și serviți cu piei de cartofi.