Piei De Cartofi Coapte Mexicane

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați piei de cartofi coapte mexicane. Această rețetă face 16 porții cu 95 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, coriandru, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Piei Mexicane De Cartofi Dulci, Piei Sănătoase De Cartofi Dulci Mexicani, și Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cartofii; înțepați fiecare cartof de mai multe ori cu o furculiță.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când cartofii sunt gata.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați ardeiul roșu și ceapa verde; se sotează 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă porumbul, pudra de chili, sarea și piperul; se sotează 3 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă smântâna și coriandrul tocat. Pune deoparte.
Lăsați cartofii să se răcească la atingere.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji groase de aproximativ 1/8 inch.
Tăiați fiecare coajă pe jumătate pe lungime. Rezervați pulpa de cartofi pentru o altă utilizare.
Așezați cojile, cu pielea în jos, pe o foaie de copt unsă; pulverizați ușor cojile cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când sunt crocante. Puneți amestecul de porumb uniform în coji; presărați uniform cu brânză. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până când brânza se topește.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.