Piei De Cartofi Coapte Mexicane

Piei De Cartofi Coapte Mexicane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați piei de cartofi coapte mexicane. Această rețetă face 16 porții cu 95 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi de copt, coriandru, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce e bine. Încercați Piei Mexicane De Cartofi Dulci, Piei Sănătoase De Cartofi Dulci Mexicani, și Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cartofii; înțepați fiecare cartof de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când cartofii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
5
Adăugați ardeiul roșu și ceapa verde; se sotează 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă porumbul, pudra de chili, sarea și piperul; se sotează 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă smântâna și coriandrul tocat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
7
Lăsați cartofii să se răcească la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
8
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji groase de aproximativ 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
9
Tăiați fiecare coajă pe jumătate pe lungime. Rezervați pulpa de cartofi pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
10
Așezați cojile, cu pielea în jos, pe o foaie de copt unsă; pulverizați ușor cojile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când sunt crocante. Puneți amestecul de porumb uniform în coji; presărați uniform cu brânză. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista