Pie Shepherd Din Puerto Rico (Pastelon)

Pie Shepherd Din Puerto Rico (Pastelon)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o plăcintă de păstor din Puerto Rico (Pastelon). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 561 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de condimente adobo, ceapă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Portorican Coquito, Crab Portorican, și Portorican Sofrito.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, ardeiul gras, pătrunjelul, cilantro, recao, usturoiul și apa într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul într-un castron; acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz. Se amestecă 2 linguri de sofrito în carnea de vită, apoi se condimentează cu sazon, piper și adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime; deoparte.
5
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Încălziți o tigaie la foc mediu. Aranjați plantanele în tigaie și prăjiți tigaia până se înmoaie și se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scoateți din căldură.
8
Strat jumătate din plantane într-un vas de copt adânc, asigurându-vă că acoperiți întregul fund al vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Se toarnă 4 ouă bătute peste plantane, apoi se întinde carnea de vită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Puneți fasolea verde peste carnea de vită, apoi aranjați plantanele rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Se toarnă încă 4 ouă bătute uniform peste plantane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Presărați blatul cu condimente adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente AdoboCondimente Adobo
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt ferme, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista