Pie Shepherd Din Puerto Rico (Pastelon)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o plăcintă de păstor din Puerto Rico (Pastelon). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 561 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de condimente adobo, ceapă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Portorican Coquito, Crab Portorican, și Portorican Sofrito.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, ardeiul gras, pătrunjelul, cilantro, recao, usturoiul și apa într-un blender. Acoperiți și curățați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un castron; acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz. Se amestecă 2 linguri de sofrito în carnea de vită, apoi se condimentează cu sazon, piper și adobo.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime; deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie la foc mediu. Aranjați plantanele în tigaie și prăjiți tigaia până se înmoaie și se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Strat jumătate din plantane într-un vas de copt adânc, asigurându-vă că acoperiți întregul fund al vasului.
Se toarnă 4 ouă bătute peste plantane, apoi se întinde carnea de vită deasupra.
Puneți fasolea verde peste carnea de vită, apoi aranjați plantanele rămase deasupra.
Se toarnă încă 4 ouă bătute uniform peste plantane.
Presărați blatul cu condimente adobo.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ouăle sunt ferme, 30 până la 45 de minute.