Picături De Condimente Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați picăturile de condimente portocalii. Această rețetă fără gluten servește 36 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 133 calorii. Un amestec de nuci pecan, chipsuri de copt cu vanilie, amestec de prăjituri betty sugar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Weight Watchers Crackle Picături De Condimente, Picături De Portocale-Migdale, și Picături De Semințe De Mac Portocaliu.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, bateți amestecul de prăjituri, brânza și untul cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine.
Adăugați coaja de portocală, sucul de portocale, condimentul plăcintei de dovleac și oul; bateți până se amestecă bine.
Folosind o lingură mică de biscuiți, formați aluatul în bile de 1 inch.
Rulați bile în nuci pecan. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la 2 inci distanță.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 5 minute.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mic cu microunde, bomboanele cu microunde se topesc neacoperite la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topesc și se agită neted. Înmuiați fiecare prăjitură pe jumătate în bomboane topite, lăsând excesul să picure.
Așezați pe hârtie cerată până aproape gata.
Presărați jumătate înmuiată din fiecare prăjitură cu sclipici comestibile.
Lăsați cookie-urile să stea până când stratul de bomboane este complet setat, aproximativ 1 oră. Depozitați între foi de hârtie cerată într-un recipient bine acoperit.