Pico De Gallo de la Chef Scott
Chef Scott Pico De Gallo este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 202 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 275 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pico De Gallo, Pico De Gallo, și Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, ceapa roșie, cilantro, ardeiul jalapeno, sarea, piperul negru, usturoiul și sucul de lămâie într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă în oțet și ulei vegetal, și se amestecă ușor pentru a combina. Acoperiți și refrigerați cu 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.