Picior Ușor de friptură de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor friptura de miel. Această rețetă face 4 porții cu 401 calorii, 61G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel, rozmarin, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Usturoi ușor friptură de miel cu rozmarin și pătrunjel, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Frecați piciorul de miel peste tot cu sare și piper. Folosiți un cuțit mic pentru a face puncții în miel la aproximativ 1 inch distanță. Apăsați bucăți de usturoi în fiecare gaură, astfel încât să fie la aproximativ 1/2 inch sub suprafață.
Așezați carnea într-o tigaie. Puteți fie să scoateți rozmarinul de pe tulpină și să presărați și să frecați carnea pe toate părțile, fie puteți folosi pur și simplu șirul de la miel pentru a vă asigura de el.
Se toarnă cutia de sos de roșii peste tot.
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura la 325 grade F (160 grade C) și continuați să prăjiți până când temperatura internă a cărnii este de cel puțin 160 grade F (70 grade C), aproximativ 15 minute. Dacă doriți ca carnea să fie bine făcută, așteptați până când temperatura internă ajunge la 170 de grade F (75 de grade C).