Picior Ușor de friptură de miel

Picior Ușor de friptură de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor friptura de miel. Această rețetă face 4 porții cu 401 calorii, 61G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel, rozmarin, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Usturoi ușor friptură de miel cu rozmarin și pătrunjel, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați piciorul de miel peste tot cu sare și piper. Folosiți un cuțit mic pentru a face puncții în miel la aproximativ 1 inch distanță. Apăsați bucăți de usturoi în fiecare gaură, astfel încât să fie la aproximativ 1/2 inch sub suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Picior De MielPicior De Miel
UsturoiUsturoi
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați carnea într-o tigaie. Puteți fie să scoateți rozmarinul de pe tulpină și să presărați și să frecați carnea pe toate părțile, fie puteți folosi pur și simplu șirul de la miel pentru a vă asigura de el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MielMiel
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se toarnă cutia de sos de roșii peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
5
Coaceți timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți temperatura la 325 grade F (160 grade C) și continuați să prăjiți până când temperatura internă a cărnii este de cel puțin 160 grade F (70 grade C), aproximativ 15 minute. Dacă doriți ca carnea să fie bine făcută, așteptați până când temperatura internă ajunge la 170 de grade F (75 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista