Picior simplu de miel prăjit

Picior simplu de miel prăjit
Piciorul simplu de miel prăjit este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 17 porții. O porție conține 114 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cimbru, pătrunjel, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel Simplu De Usturoi Și Rozmarin, Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos Simplu De Mentă Cu Sirop, și Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Așezați amestecul de ceapă și mielul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați punga; frecați amestecul de ceapă în miel. Marinați la frigider timp de 4 ore până peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
MielMiel
5
Așezați mielul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți mielul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune a mielului înregistrează 145 (mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Așezați mielul pe o tăietură. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții17
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista