Picior simplu de miel prăjit
Piciorul simplu de miel prăjit este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 17 porții. O porție conține 114 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cimbru, pătrunjel, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miel Simplu De Usturoi Și Rozmarin, Cotlete De Miel La Grătar Cu Sos Simplu De Mentă Cu Sirop, și Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă mărunt.
Așezați amestecul de ceapă și mielul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați punga; frecați amestecul de ceapă în miel. Marinați la frigider timp de 4 ore până peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada.
Așezați mielul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți mielul din cuptor).
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune a mielului înregistrează 145 (mediu-rar).
Așezați mielul pe o tăietură. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute.