Picior prăjit de mistreț
Piciorul prăjit de mistreț ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $11.5 pe portie. O porție conține 474 calorii, 60g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin importate, vin, stoc de vițel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Învelit, Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, și Mistreț Pappardelle.
Instrucțiuni
Frecați piciorul de mistreț peste tot cu sarea și piperul.
Puneți-l într-un vas puțin adânc, acoperiți-l liber și dați-l la frigider timp de 36 de ore.
Aduceți vinul, ierburile și condimentele și legumele la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară, rezervând frunza de dafin, cimbru, boabe de piper și cuișoare și aruncând legumele.
Clătiți rapid sarea și piperul de la mistreț pentru a îndepărta majoritatea, dar nu toate. Se usucă carnea și se pune într-un vas puțin adânc.
Se toarnă marinada răcită peste ea, se întoarce la frigider, acoperită lejer și se lasă la marinat 36 de ore, rotind-o de cel puțin patru ori.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Scoateți piciorul de mistreț din marinată și uscați-l. Faceți 20 de fante mici în ea peste tot și introduceți un cuișor în fiecare fantă.
Transferați mistrețul într-un vas de copt și turnați peste el o pătrime din marinată. Prăjiți în centrul cuptorului până când mistrețul este foarte auriu la exterior, iar când îl tăiați este un roz foarte slab, dar nu în cel mai puțin roșu, care va dura aproximativ 2 ore. Verificați-l ocazional pentru a vă asigura că marinada nu s-a evaporat complet și turnați marinada suplimentară peste friptură, câte un sfert odată.
Când mistrețul este prăjit, scoateți-l din cuptor și puneți-l pe un platou într-un loc cald, acoperit slab, pentru a sta cel puțin 20 de minute, astfel încât sucurile să aibă șansa de a se retrage înapoi în carne. Pentru a pregăti sosul, transferați sucul de gătit și orice bucăți rumenite de pe fundul vasului de copt într-o cratiță de dimensiuni medii.
Se amestecă bulionul de pui sau de vițel și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți cu aproximativ un sfert, apoi amestecați jeleul de curent roșu. Continuați să gătiți și să bateți până când sosul este neted și satinat, 8 până la 10 minute.
Înainte de a tăia mistrețul, îndepărtați cât mai mulți cuișoare. Tăiați subțire mistrețul și aranjați-l pe un platou.
Se ornează cu frunze de pătrunjel cu frunze plate. Fie turnați sosul peste carne, fie serviți-l pe lateral.