Picior prăjit de mistreț

Picior prăjit de mistreț
Piciorul prăjit de mistreț ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $11.5 pe portie. O porție conține 474 calorii, 60g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin importate, vin, stoc de vițel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hellraisin ' Mistreț-Mistreț Învelit, Păsări de curte prăjite, slănină de mistreț și Farro de ciuperci cu fenicul prăjit în tigaie și morcovi, și Mistreț Pappardelle.

Instrucțiuni

1
Frecați piciorul de mistreț peste tot cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MistrețPicior De Mistreț
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Puneți-l într-un vas puțin adânc, acoperiți-l liber și dați-l la frigider timp de 36 de ore.
3
Aduceți vinul, ierburile și condimentele și legumele la fiert într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară, rezervând frunza de dafin, cimbru, boabe de piper și cuișoare și aruncând legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Bateți în oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Clătiți rapid sarea și piperul de la mistreț pentru a îndepărta majoritatea, dar nu toate. Se usucă carnea și se pune într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
MistrețMistreț
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă marinada răcită peste ea, se întoarce la frigider, acoperită lejer și se lasă la marinat 36 de ore, rotind-o de cel puțin patru ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți piciorul de mistreț din marinată și uscați-l. Faceți 20 de fante mici în ea peste tot și introduceți un cuișor în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MistrețPicior De Mistreț
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
10
Transferați mistrețul într-un vas de copt și turnați peste el o pătrime din marinată. Prăjiți în centrul cuptorului până când mistrețul este foarte auriu la exterior, iar când îl tăiați este un roz foarte slab, dar nu în cel mai puțin roșu, care va dura aproximativ 2 ore. Verificați-l ocazional pentru a vă asigura că marinada nu s-a evaporat complet și turnați marinada suplimentară peste friptură, câte un sfert odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
MistrețMistreț
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Când mistrețul este prăjit, scoateți-l din cuptor și puneți-l pe un platou într-un loc cald, acoperit slab, pentru a sta cel puțin 20 de minute, astfel încât sucurile să aibă șansa de a se retrage înapoi în carne. Pentru a pregăti sosul, transferați sucul de gătit și orice bucăți rumenite de pe fundul vasului de copt într-o cratiță de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
MistrețMistreț
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Se amestecă bulionul de pui sau de vițel și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți cu aproximativ un sfert, apoi amestecați jeleul de curent roșu. Continuați să gătiți și să bateți până când sosul este neted și satinat, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Se ia de pe foc.
14
Înainte de a tăia mistrețul, îndepărtați cât mai mulți cuișoare. Tăiați subțire mistrețul și aranjați-l pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MistrețMistreț
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
15
Se ornează cu frunze de pătrunjel cu frunze plate. Fie turnați sosul peste carne, fie serviți-l pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Broken Arrow Ranch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
2
Cutie Poștală 530
3
Ingram, TX 78025
4
(80
5
962-4263
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista