Picior picant de miel
Piciorul picant de miel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 4,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați paprika, muștar granulat, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Cuscus Picant De Miel, Marinada Picantă De Miel, și Kabobs De Miel Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Obiectivul: un picior frumos, roz, suculent de miel are o temperatură finală de aproximativ 120 de grade F. Folosiți o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt cu un suport montat. Ridicarea mielului ușor de pe fundul tăvii de prăjire permite aerului fierbinte să circule mai bine în jurul cărnii pe măsură ce gătește.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Prăjiți condimentele: într-un bol mediu, combinați cayenne, semințe de fenicul, muștar uscat, boia de ardei, fulgi de ardei roșu și scorțișoară.
Se amestecă condimentele și se toarnă pe o foaie de copt.
Așezați tava în interiorul cuptorului timp de 1 minut pentru a încălzi condimentele și lăsați-le să se prăjească ușor. Acest lucru le va trezi aromele.
Scoateți tava din cuptor.
Faceți pasta pentru a acoperi piciorul de miel: într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, melasa și sarea.
Adăugați condimentele prăjite și amestecați împreună pentru a crea o pastă. Înveliți toate părțile piciorului în pasta de condimente. Dacă aveți timp, lăsați mielul să stea aproximativ o oră și să se apropie de temperatura camerei. Alternativ, puteți marina mielul astfel timp de câteva ore (sau peste noapte) la frigider înainte de a găti.
Așezați piciorul de miel în centrul suportului montat pe tigaia de prăjire și așezați-l în centrul cuptorului. Gatiti, netulburat, timp de 30 de minute. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu și luați temperatura celei mai groase părți a cărnii picioarelor. Termometrul dvs. de carne ar trebui să citească aproximativ 85 de grade F. gătiți încă 30 de minute. În mod ideal, cea mai groasă parte a piciorului ar trebui să ajungă la aproximativ 118 grade F.
Scoateți mielul din tigaia de prăjire pe o suprafață plană pentru a vă odihni.
Faceți sosul: într-un castron mediu, amestecați împreună oțetul și muștarul.
Așezați ardeii proaspeți pe o suprafață plană și, cu un cuțit mic, tăiați-i pe amândoi în runde subțiri, coaste, semințe și toate.
Se toarnă câteva picături din partea inferioară a tigaiei de prăjire.
Puneți tigaia deasupra unui arzător pe aragaz. Începeți la foc mic sub tigaie și când picăturile încep să sfârâie, adăugați muștarul, oțetul și ardeii proaspeți. Gust pentru condimente.
Se toarnă peste piciorul de miel.
Sculptați carnea: începeți să sculptați la capătul coapsei piciorului; doriți să sculptați într-un unghi drept în raport cu bobul cărnii. Observați că această carne are linii aproape ca o bucată de lemn, îndreptați lama cuțitului într-un unghi drept față de cereale și feliați bucăți subțiri. Aranjați feliile pe un platou cu sosul.