Picior picant de miel

Picior picant de miel
Piciorul picant de miel este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 10 și costă 4,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați paprika, muștar granulat, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Cuscus Picant De Miel, Marinada Picantă De Miel, și Kabobs De Miel Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Obiectivul: un picior frumos, roz, suculent de miel are o temperatură finală de aproximativ 120 de grade F. Folosiți o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt cu un suport montat. Ridicarea mielului ușor de pe fundul tăvii de prăjire permite aerului fierbinte să circule mai bine în jurul cărnii pe măsură ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Prăjiți condimentele: într-un bol mediu, combinați cayenne, semințe de fenicul, muștar uscat, boia de ardei, fulgi de ardei roșu și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pudră De MuștarPudră De Muștar
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă condimentele și se toarnă pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Așezați tava în interiorul cuptorului timp de 1 minut pentru a încălzi condimentele și lăsați-le să se prăjească ușor. Acest lucru le va trezi aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Faceți pasta pentru a acoperi piciorul de miel: într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, melasa și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Adăugați condimentele prăjite și amestecați împreună pentru a crea o pastă. Înveliți toate părțile piciorului în pasta de condimente. Dacă aveți timp, lăsați mielul să stea aproximativ o oră și să se apropie de temperatura camerei. Alternativ, puteți marina mielul astfel timp de câteva ore (sau peste noapte) la frigider înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1
Așezați piciorul de miel în centrul suportului montat pe tigaia de prăjire și așezați-l în centrul cuptorului. Gatiti, netulburat, timp de 30 de minute. Folosiți un termometru pentru carne citit instantaneu și luați temperatura celei mai groase părți a cărnii picioarelor. Termometrul dvs. de carne ar trebui să citească aproximativ 85 de grade F. gătiți încă 30 de minute. În mod ideal, cea mai groasă parte a piciorului ar trebui să ajungă la aproximativ 118 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scoateți mielul din tigaia de prăjire pe o suprafață plană pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Faceți sosul: într-un castron mediu, amestecați împreună oțetul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați ardeii proaspeți pe o suprafață plană și, cu un cuțit mic, tăiați-i pe amândoi în runde subțiri, coaste, semințe și toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se toarnă câteva picături din partea inferioară a tigaiei de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Puneți tigaia deasupra unui arzător pe aragaz. Începeți la foc mic sub tigaie și când picăturile încep să sfârâie, adăugați muștarul, oțetul și ardeii proaspeți. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă peste piciorul de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
8
Sculptați carnea: începeți să sculptați la capătul coapsei piciorului; doriți să sculptați într-un unghi drept în raport cu bobul cărnii. Observați că această carne are linii aproape ca o bucată de lemn, îndreptați lama cuțitului într-un unghi drept față de cereale și feliați bucăți subțiri. Aranjați feliile pe un platou cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Revista