Picior de usturoi de miel cu sos de iaurt

Picior de usturoi de miel cu sos de iaurt
Piciorul de usturoi de miel cu sos de iaurt este un fără gluten și primar rețetă cu 16 porții. Acest hor d ' oeuvre are 166 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, castraveți, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de miel marinat condimentat cu iaurt usturoi, Cotlet de miel marinat condimentat cu iaurt usturoi, și Cotlet de miel marinat condimentat cu iaurt usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați fante de 20 (3/4 inci adâncime) în miel. Apăsați 1 jumătate de usturoi în fiecare fantă. Frecați mielul cu amestec de lămâie. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
MielMiel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați mielul cu 1 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
5
Așezați mielul pe un suport de sârmă acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
7
Coaceți mielul la 450 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu îndepărtați mielul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți încă 55 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 13
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 15 minute; tăiați bobul în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
11
Combinați iaurtul și ingredientele rămase într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se servește cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții16
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista