Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil

Picior de porc prăjit cubanez: Pernil este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 109G de proteine, 135g de grăsime, și un total de 1763 calorii. Pentru $5.56 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 157 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, sare, pulpă de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil, Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil), și Sandvișuri De Porc Prăjite Cubaneze.
Instrucțiuni
Așezați căței de usturoi pe o tăietură. Feliați cuișoarele pe jumătate pe lungime și apoi zdrobiți cu partea cuțitului unui bucătar.
Presărați sarea peste usturoi și tocați și ungeți usturoiul pe tăbliță până când face o pastă. (Acest lucru se poate face și folosind un pistil de mortar; zdrobiți jumătățile de usturoi înainte de a le pune în mortar.)
Adăugați oregano, tocați-l în pasta de usturoi și amestecați împreună.
Puneți pasta de usturoi într-un castron mare.
Adăugați adobo, Mojo, sucurile de portocale și lime.
Se amestecă bine pentru a combina.
Așezați carnea de porc într-o tigaie și folosind un cuțit ascuțit, marcați suprafața cărnii într-un model încrucișat.
Se toarnă marinada peste carnea de porc, fiind sigur că intră în incizii și pătrunde în carne. Acoperiți și marinați în frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 1 zi în frigider, acoperit și întorcându-l o dată sau de două ori.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Descoperiți carnea de porc și lăsați carnea să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de gătit.
Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F. și continuați să prăjiți până când carnea se destramă și un termometru citit instantaneu atinge 160 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc. Ungeți cu marinada la fiecare 30 de minute. Timpul Total de prăjire va fi de aproximativ 5 până la 5 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să stea la temperatura camerei 20 până la 30 de minute, acoperit ușor cu o folie, înainte de a-l tăia în felii.
Notă: Această rețetă pentru adobo este un condiment de bază pentru multe dintre rețetele mele latine. Puteți face un lot mare, îl puteți păstra într-un recipient etanș și îl puteți folosi ca potențiator de aromă în preparatele preferate.
Combinați toate ingredientele măsurate într-un borcan mic de sticlă cu un capac etanș și agitați pentru a amesteca. A se păstra într-un loc răcoros și uscat timp de până la 2 săptămâni.