Picior de miel în stil grecesc
Piciorul de miel în stil grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oregano, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Miel În Stil Grecesc, Raft De Miel În Stil Grecesc, și Picior de miel-dezosat-stil grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați uleiul, ceapa, usturoiul, mărarul, sucul de lămâie, coaja și oregano. Într-un vas de copt, turnați marinada peste miel și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 4 ore.
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de gătit. Aprinde un grătar. Răzuiește marinada și condimentează mielul cu sare și piper. Grătiți la foc moderat timp de 28 de minute, rotind o dată, până la mediu-rar.
Se transferă pe o suprafață și se lasă să se odihnească timp de 10 minute. Feliați mielul împotriva bobului și serviți.