Picior de miel umplut cu unt cu Jus de lămâie caramelizat

Piciorul de miel umplut cu unt cu Jus de lămâie caramelizat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 2732 calorii, 397g de proteine, și 115g de grăsime fiecare. Pentru $33.63 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, suc de lămâie, jus de lămâie caramelizat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi, Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi, și Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Miel deschis, dezosat cu fața în sus, ca o carte. Tăiați cele mai multe tendoane și grăsimi, având grijă să nu tăiațiorice găuri din carne. Faceți o tăietură de lungime completă de 3/4 până la 1 inch în fiecare porțiune groasă de miel (nu tăiați până la suprafața de lucru).Acoperiți mielul cu foaie de folie de plastic. Folosind știftul de rulare, lira până la 1 până la 1 1/2 inch grosime (mielul va avea aproximativ 8x19 inci).
Îndepărtați folia de plastic.
Se presară mielîn mod uniform cu sare și piper, tocatusturoi și coaja de lămâie. Sus cu 15 sagefrunze, distanțate uniform. Acoperiți cupancetta. Începând de la 1 parte lungă, pliați jumătatea lambin. Legați bine mielul la intervale de 2 inchîn rolă lungă. Folosind un cuțit mic, faceți fante adânci în lamband introduceți felie de usturoi și bucată de sageleaf în fiecare fantă.
Presărați mielul cu sare șipiper. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Bateți sucul de lămâie și uleiul în mediucastron; se condimentează cu sare și piper.
Periați amestecul peste tot mielul și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați mielul pe grătar și căutați pe toate părțile.Continuați să grătiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte înregistrează 130 buc.f Pentru rare,întoarcere și periere ocazional cu amestec de suc de lămâie, aproximativ 45 de minute.
Transferați laplaca de tăiere.
Lăsați să se odihnească 10 minute.
Tăiați mielul în felii groase de 1/2 inch.
Serveștecu Lămâie Caramelizată Jus.
Un roșu toscan poatese ridică la aromele îndrăznețe ale mielului la grătar. 2006 Col d 'Orcia" Spezieri " ($1
are arome delicioase de cireșe care se potrivesc bine cu carnea. În plus, acest amestec Sangiovese este o mare valoare.