Picior de miel umplut cu sos Balsamic-smochin

Picior de miel umplut cu sos Balsamic-smochin
Piciorul umplut de miel cu sos Balsamic-smochin este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 257g de proteine, 173g de grăsime, și un total de 3396 calorii. Pentru $26.29 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, oțet balsamic, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Picior De Miel Umplut Cu Mentă Și Feta Cu Sos Balsamic De Portocale Din Sânge, Miel ars cu sos Balsamic, și Rozmarin-picior de miel prăjit cu sos Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați prunele și coacăzele tocate cu creme de cassis într-un castron mic și dați deoparte. Într-un alt castron mic, combinați rozmarinul, cimbru, coriandru, sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De CassisCreme De Cassis
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CoacăzeCoacăze
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Prune UscatePrune Uscate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Desfaceți și derulați mielul, așezați-l plat pe suprafața de lucru. Tăiați excesul de grăsime și tăiați orice părți groase deschise, astfel încât să fie uniform groase și de formă oarecum dreptunghiulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Presărați jumătate din amestecul de plante peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Se amestecă migdalele și menta tocată în amestecul de prune; se întinde uniform peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Ardei ArbolArdei Arbol
Prune UscatePrune Uscate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Rulați începând de la una dintre laturile scurte și legați cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Tăiați 9 fante de aproximativ 1 inch adâncime în vârful Mielului și introduceți o felie de usturoi în fiecare. Frecați cu ulei de măsline și presărați cu amestecul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați cusătura de miel cu fața în sus pe un suport așezat într-o tigaie. Prăjiți în cuptorul preîncălzit la coacerea dorită. Pentru mediu-rar, un termometru introdus în centru va citi 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Scoateți mielul din cuptor și acoperiți cu folie. Lăsați să se odihnească timp de 15 minute în timp ce continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
În timp ce mielul se odihnește, aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se fierbe până când oțetul s-a redus la jumătate, 4 până la 5 minute. Odată redus, amestecați untul, mierea și smochinele feliate. Se amestecă până când untul s-a topit, apoi se ia de pe foc, se amestecă busuiocul tocat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Pentru a servi, scoateți sfoara din miel și tăiați-o în felii groase de 1/2 inch. Aranjați pe un platou cald de servire și stropiți cu sosul de smochine, garnisiți cu frunze de mentă și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista