Piciorul umplut de miel cu sos Balsamic-smochin este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 257g de proteine, 173g de grăsime, și un total de 3396 calorii. Pentru $26.29 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, oțet balsamic, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Picior De Miel Umplut Cu Mentă Și Feta Cu Sos Balsamic De Portocale Din Sânge, Miel ars cu sos Balsamic, și Rozmarin-picior de miel prăjit cu sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați prunele și coacăzele tocate cu creme de cassis într-un castron mic și dați deoparte. Într-un alt castron mic, combinați rozmarinul, cimbru, coriandru, sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De Cassis
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Coacăze
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Prune Uscate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Desfaceți și derulați mielul, așezați-l plat pe suprafața de lucru. Tăiați excesul de grăsime și tăiați orice părți groase deschise, astfel încât să fie uniform groase și de formă oarecum dreptunghiulară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
4
Presărați jumătate din amestecul de plante peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
5
Se amestecă migdalele și menta tocată în amestecul de prune; se întinde uniform peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și Stafide
Prune Uscate
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Rulați începând de la una dintre laturile scurte și legați cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Tăiați 9 fante de aproximativ 1 inch adâncime în vârful Mielului și introduceți o felie de usturoi în fiecare. Frecați cu ulei de măsline și presărați cu amestecul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Mazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați cusătura de miel cu fața în sus pe un suport așezat într-o tigaie. Prăjiți în cuptorul preîncălzit la coacerea dorită. Pentru mediu-rar, un termometru introdus în centru va citi 140 de grade F (60 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți mielul din cuptor și acoperiți cu folie. Lăsați să se odihnească timp de 15 minute în timp ce continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
În timp ce mielul se odihnește, aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se fierbe până când oțetul s-a redus la jumătate, 4 până la 5 minute. Odată redus, amestecați untul, mierea și smochinele feliate. Se amestecă până când untul s-a topit, apoi se ia de pe foc, se amestecă busuiocul tocat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Pentru a servi, scoateți sfoara din miel și tăiați-o în felii groase de 1/2 inch. Aranjați pe un platou cald de servire și stropiți cu sosul de smochine, garnisiți cu frunze de mentă și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală