Picior De Miel Umplut Cu Mentă Și Feta Cu Sos Balsamic De Portocale Din Sânge

Picior De Miel Umplut Cu Mentă Și Feta Cu Sos Balsamic De Portocale Din Sânge
Picior de miel umplut cu mentă și Feta cu sos de portocale din sânge Balsamic este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 504 calorii, 38g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, jumătate de picior de miel, căței de usturoi; 1 și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Burtă De Miel Umplută Crocantă Cu Sos De Portocale De Sânge, Iaurt Congelat Feta Cu Granita De Portocala Sangvina Si Menta, și Scoici Arse Cu Portocale De Sânge, Mentă Și Salsa Feta.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista