Picior de miel umplut cu ciuperci sălbatice și verdeață

Picior de miel umplut cu ciuperci sălbatice și verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piciorul de miel umplut cu ciuperci sălbatice și verdeață. Această rețetă servește 12 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 290 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel, sare, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci, Ciuperci umplute cu ciuperci cu orez sălbatic și brânză de capră, și Ciuperci Sălbatice Cuscus Miel Umplute Kabocha Squash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti smogul elvetian intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere. Strângeți bietul uscat, apoi tocați-l suficient pentru a măsura 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Topiți untul cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ciupercile salbatice, ceapa si 1 catel de usturoi tocat si saut pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 6 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
CiuperciCiuperci
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CeapăCeapă
6
Transferați în castron cu bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați pesmet, smântână, 1 lingură rozmarin, 1 lingură cimbru, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și amestecați pentru a amesteca. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați. Înainte de a continua, amestecați umplutura de ciuperci în tigaie la foc mediu-mare până când este călduță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
UmpluturăUmplutură
PiperPiper
CremăCremă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. deschideți mielul fluturat ca o carte și așezați partea tăiată în sus pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Se amestecă carnea de vită și oul în umplutura de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UmpluturăUmplutură
VitelVitel
OuăOuă
11
Se întinde uniform peste miel; apăsați pentru a adera. Începând de la capătul îngust, înfășurați bine mielul, închizând umplutura. Fixați capetele cu frigarui de pasăre. Frecați în afara mielului cu restul de 2 linguri de ulei, apoi cu restul de 1/2 lingură de rozmarin și 1/2 lingură de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Păsări De CurtePăsări De Curte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CimbruCimbru
MielMiel
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
12
Se presară sare și piper. Legați mielul cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci pentru a menține forma. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați mai multe fante adânci de 1 inch în partea de sus a mielului, distanțându-vă; introduceți 1 felie de usturoi în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
CuțitCuțit
13
Așezați mielul pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
14
Prăjiți mielul până la coacerea dorită sau până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a mielului înregistrează 135 F până la 140 F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
15
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
16
Scoateți frigarui și sfoară.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
17
Tăiați mielul în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
18
Așezați pe platou.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista