Picior de miel umplut cu ciuperci sălbatice și verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piciorul de miel umplut cu ciuperci sălbatice și verdeață. Această rețetă servește 12 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 290 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pulpă de miel, sare, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci, Ciuperci umplute cu ciuperci cu orez sălbatic și brânză de capră, și Ciuperci Sălbatice Cuscus Miel Umplute Kabocha Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti smogul elvetian intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere. Strângeți bietul uscat, apoi tocați-l suficient pentru a măsura 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
3
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Topiți untul cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga ciupercile salbatice, ceapa si 1 catel de usturoi tocat si saut pana cand ciupercile sunt fragede, aproximativ 6 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ciuperci
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă
6
Transferați în castron cu bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați pesmet, smântână, 1 lingură rozmarin, 1 lingură cimbru, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și amestecați pentru a amesteca. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte; acoperiți și refrigerați. Înainte de a continua, amestecați umplutura de ciuperci în tigaie la foc mediu-mare până când este călduță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ciuperci
Rozmarin
Umplutură
Piper
Cremă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. deschideți mielul fluturat ca o carte și așezați partea tăiată în sus pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
10
Se amestecă carnea de vită și oul în umplutura de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Umplutură
Vitel
Ouă
11
Se întinde uniform peste miel; apăsați pentru a adera. Începând de la capătul îngust, înfășurați bine mielul, închizând umplutura. Fixați capetele cu frigarui de pasăre. Frecați în afara mielului cu restul de 2 linguri de ulei, apoi cu restul de 1/2 lingură de rozmarin și 1/2 lingură de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Păsări De Curte
Kilograme De Mure (aproximativ
Cimbru
Miel
Rola
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
12
Se presară sare și piper. Legați mielul cu sfoară de bucătărie la intervale de 2 inci pentru a menține forma. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați mai multe fante adânci de 1 inch în partea de sus a mielului, distanțându-vă; introduceți 1 felie de usturoi în fiecare fantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Cuțit
13
Așezați mielul pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
14
Prăjiți mielul până la coacerea dorită sau până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a mielului înregistrează 135 F până la 140 F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
15
Scoateți din cuptor. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 15 minute.