Picior de miel umplut cu caise la grătar

Picior de miel umplut cu caise la grătar
Piciorul de miel umplut cu caise la grătar necesită în jur 9 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 277 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de jumătăți de caise, sare kosher grosieră, picior de miel fluturat și de exces de grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Picior de miel umplut cu caise la grătar, Kabobs De Miel La Grătar Cu Caise, și Picior dezosat la grătar de miel umplut cu tapenadă de măsline.

Instrucțiuni

1
Desfaceți mielul, clătiți și uscați. Slash 1/2-in.- tăieturi adânci despre 1 în. în afară pe ambele părți ale mielului. Condimentează peste tot cu 1 1/2 linguriță. sare. Puneți într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține carnea atunci când este desfăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Se toarnă 1/2 cană apă și 1/2 cană ulei de măsline într-un blender; adăugați ceapă, usturoi, ras el hanout și restul de 1 1/2 linguriță. sare. Pulse să se amestece într-o pastă liberă și se toarnă peste miel. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Pregătiți un grătar de gaz pentru căldură indirectă: rotiți toate arzătoarele la capacul înalt și închis. Când temperatura ajunge la 325 până la 350, opriți unul dintre arzătoare, creând o zonă de căldură indirectă și reglați arzătoarele pentru a menține temperatura. Sau preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Ștergeți marinada de pe miel și aranjați jumătățile de caise într-un singur strat peste carne, lăsând aproximativ 1/2-in. frontieră pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Rotiți stilul de jeleu de carne și legați-l strâns cu sfoară de bucătărie. Tăiați capetele firului. Frecați mielul cu uleiul de măsline rămas. Dacă gătiți pe grătar, grătați bine uleiul cu prosoape de hârtie înmuiate în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Grătați mielul peste zona de căldură indirectă sau prăjiți-l în cuptor, așezat într-un raft în V într-o tigaie mare de prăjire. Gătiti carnea, întorcându-vă o dată la jumătate, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 pentru mediu-rar, 1 1/2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Lăsați mielul să se odihnească, acoperit cu folie, 15 până la 20 de minute. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții10
Scor De Sănătate24
Revista