Picior de miel umplut cu caise la grătar

Picior de miel umplut cu caise la grătar
Piciorul de miel umplut cu caise la grătar necesită în jur 9 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 277 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de jumătăți de caise, sare kosher grosieră, picior de miel fluturat și de exces de grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Sare dulce Granolan și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Picior de miel umplut cu caise la grătar, Kabobs De Miel La Grătar Cu Caise, și Picior dezosat la grătar de miel umplut cu tapenadă de măsline.

Instrucțiuni

1
Desfaceți mielul, clătiți și uscați. Slash 1/2-in.- tăieturi adânci despre 1 în. în afară pe ambele părți ale mielului. Condimentează peste tot cu 1 1/2 linguriță. sare. Puneți într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține carnea atunci când este desfăcută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Se toarnă 1/2 cană apă și 1/2 cană ulei de măsline într-un blender; adăugați ceapă, usturoi, ras el hanout și restul de 1 1/2 linguriță. sare. Pulse să se amestece într-o pastă liberă și se toarnă peste miel. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați mielul să ajungă la temperatura camerei înainte de grătar, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Pregătiți un grătar de gaz pentru căldură indirectă: rotiți toate arzătoarele la capacul înalt și închis. Când temperatura ajunge la 325 până la 350, opriți unul dintre arzătoare, creând o zonă de căldură indirectă și reglați arzătoarele pentru a menține temperatura. Sau preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Ștergeți marinada de pe miel și aranjați jumătățile de caise într-un singur strat peste carne, lăsând aproximativ 1/2-in. frontieră pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Rotiți stilul de jeleu de carne și legați-l strâns cu sfoară de bucătărie. Tăiați capetele firului. Frecați mielul cu uleiul de măsline rămas. Dacă gătiți pe grătar, grătați bine uleiul cu prosoape de hârtie înmuiate în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Grătați mielul peste zona de căldură indirectă sau prăjiți-l în cuptor, așezat într-un raft în V într-o tigaie mare de prăjire. Gătiti carnea, întorcându-vă o dată la jumătate, până când un termometru citit instantaneu înregistrează 140 pentru mediu-rar, 1 1/2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați mielul să se odihnească, acoperit cu folie, 15 până la 20 de minute. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții10
Scor De Sănătate24
Revista