Picior de miel umplut
Nevoie de un garnitură fără lactate? Piciorul umplut de miel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 5.32 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 739 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pancetta, frunze de pătrunjel, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Miel Exohiko (miel, spanac și brânză umplute parcele Phyllo), Picior de miel umplut, și Picior De Miel Dezosat Umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez încălziți 3 linguri ulei de măsline la foc mediu-mare până la cald, dar nu fumați.
Se adaugă ceapa și se sotează până abia începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pancetta și mazărea și aruncați.
Adăugați mielul măcinat, condimentați cu sare și piper și gătiți 8 până la 10 minute.
Se lasă să se răcească, se adaugă ouăle și fulgii de chili și se amestecă prin grăsime, aproximativ 3 până la 5 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească. Odată ce amestecul de carne este rece, adăugați pesmetul, brânza rasă și pătrunjelul, amestecați pentru a amesteca.
Folosiți amestecul pentru a umple piciorul de miel, împărțind umplutura uniform pe clapele de carne create de tăietura fluturelui. Folosiți sfoara măcelarului pentru a lega piciorul, astfel încât niciuna dintre umpluturi să nu se varsă. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline în tigaia de 12 inci la foc mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați piciorul umplut în tigaie și căutați-l.
Se toarnă vinul alb și se lasă să se evapore. Condimentează, după gust, cu sare și piper și acoperă cu capacul. Coborâți focul la mediu și lăsați piciorul de miel să gătească până la mediu, aproximativ 45 de minute.
Adăugați apă atunci când este necesar pentru a împiedica piciorul să se lipească de tigaie.
Se servește fierbinte, stropit cu sos din tigaie.