Picior de miel prăjit mediteranean cu sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați piciorul de miel prăjit mediteranean cu sos de vin roșu. Această rețetă servește 19 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 136 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de crenguțe de Rozmarin, Rozmarin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel dezosat prăjit cu sos de vin roșu, Miel dezosat prăjit cu sos de vin roșu, și Pui Fiert Cu Sos De Vin Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
Întindeți rozmarinul tocat, 1/4 linguriță de sare și usturoiul în pliurile fripturii. Reroll roast; fixați la intervale de 3 inci cu sfoară grea.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Stropiți cu ulei. Secure rosemary sprigs sub corzi pe friptură.
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Coaceți la 400 timp de 1 oră. Creșteți temperatura cuptorului la 425 (nu scoateți friptura din cuptor).
Coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Așezați friptura pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute pentru friptură pentru a reabsorbi sucurile. (Temperatura de friptură va crește 5 la picioare.)
Îndepărtați sfoara și crenguțele de rozmarin înainte de a le felia.
Scoateți raftul din tigaie.
Combinați 1/2 cană de vin și amidon de porumb; pus deoparte.
Adăugați 1/2 cană de vin în picături în tigaie; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați amestecul de picături și 1 cană de vin într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și amestec de amidon de porumb; reveniți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.