Picior de miel prăjit mediteranean cu sos de vin roșu

Picior de miel prăjit mediteranean cu sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați piciorul de miel prăjit mediteranean cu sos de vin roșu. Această rețetă servește 19 și costă 1,73 USD pe porție. O porție conține 136 calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de crenguțe de Rozmarin, Rozmarin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel dezosat prăjit cu sos de vin roșu, Miel dezosat prăjit cu sos de vin roșu, și Pui Fiert Cu Sos De Vin Mediteranean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
3
Întindeți rozmarinul tocat, 1/4 linguriță de sare și usturoiul în pliurile fripturii. Reroll roast; fixați la intervale de 3 inci cu sfoară grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Se presară cu 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
5
Stropiți cu ulei. Secure rosemary sprigs sub corzi pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 400 timp de 1 oră. Creșteți temperatura cuptorului la 425 (nu scoateți friptura din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați friptura pe un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Lăsați să stea 10 minute pentru friptură pentru a reabsorbi sucurile. (Temperatura de friptură va crește 5 la picioare.)
11
Îndepărtați sfoara și crenguțele de rozmarin înainte de a le felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
12
Scoateți raftul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Combinați 1/2 cană de vin și amidon de porumb; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Adăugați 1/2 cană de vin în picături în tigaie; răzuiește tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Combinați amestecul de picături și 1 cană de vin într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
16
Adăugați 1/4 linguriță de sare și amestec de amidon de porumb; reveniți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
17
Se servește cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții19
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista