Picior de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline

Picior de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piciorul de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 3,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 273 calorii. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, piper crăpat, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Picior de miel prăjit cu șofran și Salsa de măsline, Picior de miel prăjit cu tapenadă de măsline și portocale, și Cotlete de miel prăjite cu șalotă, roșii și Jus de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Faceți salsa: într-o cratiță mică, aduceți oțetul și șofranul la fiert timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se toarnă într-un castron și se amestecă încet uleiul de măsline, permițându-i să se încorporeze și să se emulsioneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați măslinele, lămâia și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Faceți mielul: Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Folosind un cuțit, faceți 8 fante adânci în cele mai cărnoase părți ale mielului. Frecați mielul peste tot cu ulei, oregano, lămâie și sare. Puneți rozmarinul și usturoiul în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie și prăjiți până se rumenesc bine, aproximativ 30 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F. și prăjiți cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult pe kilogram. Alternativ, prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă (fără a atinge osul), citește 130 până la 135 de grade F. pentru mediu rar, 140 până la 150 pentru mediu. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Adăugați aproximativ o cană de apă în tigaia de prăjire pentru a menține picăturile umede, dacă doriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Scoateți mielul din cuptor când este de aproximativ 5 grade timid de coacerea preferată. (Temperatura internă va crește pe măsură ce carnea se odihnește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Transferați mielul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Între timp, așezați tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
12
Se toarnă vinul și se gătește, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn, până se reduce ușor. Degresați grăsimea din sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Feliați subțire mielul și transferați-l într-un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Se toarnă sucurile peste miel și se acoperă cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
15
Serviți imediat cu orzo sau orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista