Picior de miel prăjit cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss

Picior de miel prăjit cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss
Picior prăjit de miel cu anghinare, fenicul și cartofi roșii Bliss ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $10.32 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 772 calorii, 101G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de anghinare pentru bebeluși, ulei de măsline1 pulpă de miel, pachet de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crupă de miel prăjită la cuptor cu anghinare, sfeclă și fenicul, Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie, și Carne de porc cu crustă de fenicul cu anghinare prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați mielul în 2 jumătăți egale și fluturați fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Îndepărtați orice grămadă uriașă de grăsime. Nu încerca să obții totul. Grăsimea are un gust bun și adaugă multă umiditate.
5
Presărați fiecare bucată de carne generos cu sare, rozmarin tocat și usturoi feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Stropiți carnea cu ulei de măsline. Masați sarea, rozmarinul, usturoiul și uleiul în miel. Asigurați-vă că încercați să obțineți crăpăturile și crăpăturile umplute cu chestii delicioase de degustare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Rulați fiecare bucată de miel și legați-o cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Se presară generos cu sare. Rezervați în timp ce pregătiți legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Umpleți un castron cu apă și strecurați lămâia în apă și adăugați și jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Îndepărtați frunzele exterioare dure ale anghinarelor; opriți-vă când ajungeți la frunzele sănătoase, proaspete, cu aspect verde deschis. Tăiați și orice verde închis sau maro de pe tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Se taie în jumătate și se adaugă la castron de apa de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți anghinarea din apă și adăugați cu fenicul, cartofii, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Stropiți cu ulei de măsline și presărați generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați vinul, cimbrul și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Cuibărește oasele de miel în amestecul de legume și așează cele 2 fripturi de miel pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De MielOase De Miel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
8
Stropiți cu ulei de măsline și introduceți-l în cuptorul preîncălzit. Prăjiți mielul aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc. Ungeți cu sucuri și întoarceți mielul și rumeniți pe cealaltă parte timp de aproximativ 20 de minute. Întoarceți mielul înapoi și ungeți din nou cu sucurile. Rearanjați legumele dacă încep să ardă. Reduceți căldura la 350 de grade F și prăjiți încă 60 de minute. Ungeți mielul ocazional în timpul procesului de gătit și adăugați apă în tigaie dacă lichidul se reduce prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți mielul din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Sculptați mielul după dorință și serviți cu legumele și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate84
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista