Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin

Piciorul de miel la grătar cu usturoi și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 332 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână rozmarin, pulpă de miel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Rozmarin și usturoi picior de miel la grătar, Picior de miel la grătar cu usturoi și rozmarin, și Picior de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți mielul pe o suprafață de lucru. Cu un cuțit de dezosare sau paring, tăiați între mușchi și separați-i folosind degetele. Îndepărtați orice exces de grăsime și zgâriere.
Într-un vas mare, superficial, combinați uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul.
Adăugați mielul și întoarceți-l la strat.
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 4 ore, întorcându-se de câteva ori.
Aprinde un grătar. Condimentați mielul cu sare și piper; nu răzuiți usturoiul sau rozmarinul. Grătați mielul la foc fierbinte, întorcându-se des, până când un termometru cu citire instantanee introdus în fiecare piesă înregistrează 125 până la 130 pentru mediu-rar. Timpii vor varia în funcție de mărimea și forma piciorului de miel, de la 8 minute pentru o bucată de 6 uncii la 20 de minute pentru o bucată de 1 1/2 lire.
Transferați mielul pe o placă de sculptură pe măsură ce fiecare este gata, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Feliați subțire mielul și serviți.