Picior de miel la grătar cu rozmarin, pere prăjite și mămăligă cu piper negru

Picior de miel la grătar cu rozmarin, pere prăjite și mămăligă cu piper negru
Picior de miel la grătar cu rozmarin, pere prăjite și Polenta de piper negru necesită în jur 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 856 calorii, 55g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Dacă aveți la îndemână sare, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu rozmarin și piper negru, Piept de rață prăjit cu piper negru cu prune la grătar, și Napi prăjiți și pere cu rozmarin-miere burniță.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un blender, combinați usturoiul, rozmarinul și 3/4 cană de ulei; condimentează cu sare și piper. Puree până când totul se reunește pentru a forma o pastă; puneți deoparte câteva minute pentru a lăsa aromele să se căsătorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați mielul plat, deschis ca o carte. Scorați ușor suprafața cu un cuțit. Frecați mielul cu pasta de usturoi, fiind sigur că intrați în incizii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Rotiți mielul și legați-l cu sfoară de măcelar pentru a ține friptura împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Pregătiți un grătar de gaz sau cărbune în aer liber. Condimentați mielul generos cu sare și piper, apoi așezați-l pe grătarul fierbinte (puneți-l pe raftul superior dacă utilizați un grătar pe gaz). Căutați exteriorul cărnii, întorcându-vă, până când se rumenesc peste tot, dar nu vă lăsați. Închideți capacul grătarului și prăjiți timp de 30 de minute. Mielul se face atunci când centrul este încă roz și temperatura internă citește 135 de grade F. Lăsați mielul să stea 10 minute pentru a lăsa sucurile să se așeze înainte de a tăia sfoara și felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Pentru a pregăti perele, înjumătățiți perele pe lungime și tăiați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Așezați perele cu fața în jos pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Stropiți cu 4 linguri de ulei, aruncați cele 8 crenguțe de rozmarin deasupra și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru a servi, lingurați niște mămăligă pe baza farfuriei și așezați câteva felii de miel deasupra; stropiți cu puțin ulei și condimentați cu sare și piper. Puneți o pere pe fiecare farfurie, cu fața în sus și stropiți-le cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Garnisiți cu o crenguță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
12
Într-o oală mare, aduceți bulionul de pui și sarea la fiert. Treceți treptat în făina de porumb într-un flux constant lent. Lichidul va fi absorbit și făina de porumb se va bloca; nu te speria, doar bate prin ea. Coborâți focul și continuați să bateți până când polenta este groasă și netedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați smântâna și untul; continuați să amestecați până se încorporează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
14
Se ia de pe foc, se pliază parmezanul și ardeiul negru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Revista