Picior de miel la grătar cu rozmarin, pere prăjite și mămăligă cu piper negru

Picior de miel la grătar cu rozmarin, pere prăjite și Polenta de piper negru necesită în jur 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 856 calorii, 55g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Dacă aveți la îndemână sare, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu rozmarin și piper negru, Piept de rață prăjit cu piper negru cu prune la grătar, și Napi prăjiți și pere cu rozmarin-miere burniță.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un blender, combinați usturoiul, rozmarinul și 3/4 cană de ulei; condimentează cu sare și piper. Puree până când totul se reunește pentru a forma o pastă; puneți deoparte câteva minute pentru a lăsa aromele să se căsătorească.
Așezați mielul plat, deschis ca o carte. Scorați ușor suprafața cu un cuțit. Frecați mielul cu pasta de usturoi, fiind sigur că intrați în incizii.
Rotiți mielul și legați-l cu sfoară de măcelar pentru a ține friptura împreună.
Pregătiți un grătar de gaz sau cărbune în aer liber. Condimentați mielul generos cu sare și piper, apoi așezați-l pe grătarul fierbinte (puneți-l pe raftul superior dacă utilizați un grătar pe gaz). Căutați exteriorul cărnii, întorcându-vă, până când se rumenesc peste tot, dar nu vă lăsați. Închideți capacul grătarului și prăjiți timp de 30 de minute. Mielul se face atunci când centrul este încă roz și temperatura internă citește 135 de grade F. Lăsați mielul să stea 10 minute pentru a lăsa sucurile să se așeze înainte de a tăia sfoara și felia.
Pentru a pregăti perele, înjumătățiți perele pe lungime și tăiați miezurile.
Așezați perele cu fața în jos pe o tigaie.
Stropiți cu 4 linguri de ulei, aruncați cele 8 crenguțe de rozmarin deasupra și condimentați cu sare și piper.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când perele sunt fragede.
Pentru a servi, lingurați niște mămăligă pe baza farfuriei și așezați câteva felii de miel deasupra; stropiți cu puțin ulei și condimentați cu sare și piper. Puneți o pere pe fiecare farfurie, cu fața în sus și stropiți-le cu oțet balsamic.
Garnisiți cu o crenguță de rozmarin.
Într-o oală mare, aduceți bulionul de pui și sarea la fiert. Treceți treptat în făina de porumb într-un flux constant lent. Lichidul va fi absorbit și făina de porumb se va bloca; nu te speria, doar bate prin ea. Coborâți focul și continuați să bateți până când polenta este groasă și netedă, aproximativ 20 de minute.
Adăugați smântâna și untul; continuați să amestecați până se încorporează, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc, se pliază parmezanul și ardeiul negru și se servește.