Picior de miel la grătar

Piciorul de miel la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.46 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 739 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de cidru, picior de miel cu unt, așchii de lemn de hickory și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miel La Grătar, Frigărui De Miel La Grătar, și Pulpă de miel la grătar.
Instrucțiuni
Înmuiați chipsurile de hickory în apă rece timp de 1 oră. Într-o cratiță medie, combinați 3/4 cană de apă, oțet, sos Worcestershire și suc de lămâie.
Adăugați 2 1/2 linguri de sare și 1/4 linguriță de piper și dați la fiert. Reduceți căldura la moderat și amestecați doar până când sarea se dizolvă.
Scoateți sosul de pe foc.
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei.
Scurgeți chipsurile de hickory și împrăștiați-le pe cărbunii fierbinți. Dacă utilizați un grătar pe gaz, așezați așchii într-un pătrat de folie de 12 inci;pliați folia într-un pătrat de 6 inci și introduceți 12 găuri în partea de sus.
Așezați pachetul lângă flăcări și lăsați să se încălzească până la fumat.
Condimentează mielul cu sare și piper. Grătiți mielul, dezosat cu fața în sus, la foc moderat, acoperit, timp de 10 minute. Periați Generos mielul cu sos și gătiți, acoperit, ungând frecvent și întorcând carnea pentru a evita arderea, timp de aproximativ 45 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a mielului înregistrează 125 pentru mediu rar sau 140 pentru mediu.
Transferați mielul pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Feliați subțire mielul pe diagonală; transferați pe un platou.
Se toarnă orice suc acumulat deasupra și se servește.