Picior de miel la grătar

Piciorul de miel la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 3.81 pe portie. O porție conține 288 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de muștar dijon, rozmarin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare sunt Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar, Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, și Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați miel. Sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți focul prin strângerea cărbunelui sau a rocilor de lavă pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Așezați o tavă de picurare între cărbuni. Înveliți suportul alimentar cu spray de gătit și așezați-l pe grătar.
Scoateți mielul din marinată, aruncând marinada; așezați mielul pe suportul pentru alimente peste tava de picurare.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 150 (mediu-rar).