Picior de miel Italian

Reteta picior Italian de miel este gata în aproximativ 2 ore și 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12. Acest fel principal are 208 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, suc de lămâie, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Picior de miel Italian, Cozi de miel italiene (Zwt II), și Miel Italian De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, uleiul și condimentele.
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați miel. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada din miel.
Așezați grăsimea de miel cu fața în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 325 cm pentru 2-1/4 până la 3 ore sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160 cm.; bine făcut, 170 cm.), ungând ocazional cu marinată rezervată.
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de feliere.