Picior de miel Italian
Reteta picior Italian de miel este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un uimitor lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 45,24 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Picior de miel Italian, Picior de miel de miel pe rotisor, și Picior de miel.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Se toarnă 2/3 cană de marinată în punga de plastic resigilabilă de 2 galoane.
Adăugați mielul; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. La frigider 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Preîncălziți cuptorul la 325 CP.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați piciorul de miel pe un raft într-o tigaie.
Coaceți, neacoperit, 2-1/4 până la 2-3 / 4 ore sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Scoateți carnea într-un platou de servire și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Între timp, turnați picături și bucăți maro slăbite într-o ceașcă de măsurare cu 2 căni. Grăsime degresată; adăugați marinată rezervată și suficientă apă pentru a măsura 1-3/4 căni.
Într-o cratiță mică, combinați făina și apa rece până se omogenizează. Amestecați treptat picăturile. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.