Picior de miel herbat cu napi prăjiți
Piciorul Herbed de miel cu napi prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 350 calorii, 44G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, roșii de prune, patrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cotlete de miel cu legume prăjite, Raft de miel cu napi pentru copii și salsa verde de mentă, și Napi Prăjiți.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 500 de grade F. Folosind un cuțit de decojit, faceți tăieturi adânci, la 2 centimetri distanță, peste tot mielul; frecați cu 2 linguri de sare și câteva măcinări de piper.
Transferați mielul într-o tigaie de prăjire, cu partea grasă în sus. Strângeți sucul de 1 lămâie deasupra.
Prăjiți mielul până când cea mai mare parte a grăsimii este redată și pielea începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 30 până la 40 de minute. Aruncați grăsimea din tigaie și puneți tigaia deoparte.
Între timp, tăiați verdele din napi.
Tăiați orice napi mari în jumătate.
Tăiați aproximativ 2 ciorchini și transferați-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați pătrunjelul, mărarul, maghiranul, țelina și usturoiul și pulsul pentru a forma o pastă grosieră. Ținând osul, stați piciorul de miel în sus și frecați pasta peste tot; reveniți la tigaia de prăjire.
Tăiați restul de 4 ciorchini în bucăți de 2 inci. Împrăștiați căpșunile, napii și roșiile în jurul Mielului și condimentați cu sare și piper. Strângeți sucul celor 2 lămâi rămase peste miel și stropiți cu uleiul de măsline. Acoperiți ușor cu folie.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și prăjiți mielul 1 oră. Descoperiți și continuați prăjirea până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F pentru mediu, încă 30 până la 45 de minute.
Lăsați să se odihnească 15 minute, apoi feliați.
Se servește cu legumele și sucurile de tigaie.
Fotografie de Jonny Valiant