Picior de miel fript și prăjit lent, cu chimen și usturoi

Picior de miel fript și prăjit lent, cu chimen și usturoi
Fript și lent-prăjită Butterflied picior de miel cu chimen si usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 14 porții. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Picior de miel fript și prăjit lent, cu chimen și usturoi, Picior de miel cu unt prăjit cu ghimbir și usturoi, și Cotlete de miel cu chimen fript cu cuscus Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, usturoiul, sarea, piperul, chimenul și oregano; întindeți pasta pe ambele părți ale mielului și lăsați să stea o oră până când carnea ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ChimenChimen
MielMiel
CarneCarne
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Reglați grătarul cuptorului în poziția superioară sau superioară-mijlocie (în funcție de grosimea Mielului) și preîncălziți broilerul la înălțime timp de cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați mielul, tăiat cu fața în sus, pe o grătar mare așezată peste o tigaie de prăjire căptușită cu folie. Se fierbe, se mișcă tigaia, astfel încât întreaga suprafață să se rumenească uniform, aproximativ 8 minute. Întoarceți mielul; continuați să fierbeți până se rumenesc bine pe cealaltă parte, cu aproximativ 8 minute mai mult. Opriți broilerul, scoateți mielul din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Încălziți cuptorul la 325 de grade. Lipiți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de miel; întoarceți-l la cuptor. Prăjiți în total 50 de minute până la 1 oră, până când termometrul înregistrează 140 de grade roz-roz. Verificați mielul de mai multe ori după 30 de minute. Dacă mielul se termină mai devreme, pur și simplu reduceți cuptorul la 170 de grade până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
De îndată ce mielul iese din cuptor, stoarceți sucul de lămâie și presărați cu ierburi proaspete. Sculpta, feliere peste cereale atunci când este posibil. Aranjați pe un platou, stropiți cu sucuri acumulate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BoabeBoabe
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista