Picior de miel fript învelit în Pancetta

Pancetta-înfășurat friptură picior de miel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $13.13 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1187 calorii, 90g de proteine, și 75g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, morcov, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc învelită cu Pancetta, Friptură De Porc Învelită Cu Pancetta, și Pancetta Înfășurat Friptură Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un robot de bucătărie, combinați hamsiile cu usturoiul, cimbru, rozmarin, coajă de portocală și ulei de măsline și procesați până la o pastă netedă. Se condimentează cu sare și piper. Folosind un cuțit mic, faceți fante adânci de 1 1/2 inch pe tot mielul.
Întindeți pasta de plante pe tot mielul, lucrând-o în fante; condimentează mielul cu sare și piper.
Pe o foaie mare de folie de plastic sau hârtie de ceară, suprapuneți feliile de pancetta pentru a forma un dreptunghi de 12 pe 15 inci. Puneți mielul pe pancetta și înfășurați plasticul în jurul piciorului, apăsând pentru a ajuta pancetta să adere. Îndepărtați plasticul și repoziționați orice felii de pancetta. Folosind 7 sau 8 bucăți lungi de sfoară de bucătărie, legați friptura la intervale de 1 inch.
Puneți mielul într-o tigaie și împrăștiați ceapa, morcovul și țelina în jurul său. Prăjiți aproximativ 2 1/4 ore sau până când pancetta este aurie și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Între timp, puneți tigaia la foc mare.
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se strecoară vinul într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați grăsimea din sos și transferați-o într-o barcă cu sos.
Scoateți șirul de bucătărie din miel și tăiați subțire carnea.
Serviți imediat cu sosul.