Picior de miel fript învelit în Pancetta

Picior de miel fript învelit în Pancetta
Pancetta-înfășurat friptură picior de miel ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $13.13 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1187 calorii, 90g de proteine, și 75g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, morcov, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc învelită cu Pancetta, Friptură De Porc Învelită Cu Pancetta, și Pancetta Înfășurat Friptură Cotlet De Porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un robot de bucătărie, combinați hamsiile cu usturoiul, cimbru, rozmarin, coajă de portocală și ulei de măsline și procesați până la o pastă netedă. Se condimentează cu sare și piper. Folosind un cuțit mic, faceți fante adânci de 1 1/2 inch pe tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Întindeți pasta de plante pe tot mielul, lucrând-o în fante; condimentează mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Pe o foaie mare de folie de plastic sau hârtie de ceară, suprapuneți feliile de pancetta pentru a forma un dreptunghi de 12 pe 15 inci. Puneți mielul pe pancetta și înfășurați plasticul în jurul piciorului, apăsând pentru a ajuta pancetta să adere. Îndepărtați plasticul și repoziționați orice felii de pancetta. Folosind 7 sau 8 bucăți lungi de sfoară de bucătărie, legați friptura la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Puneți mielul într-o tigaie și împrăștiați ceapa, morcovul și țelina în jurul său. Prăjiți aproximativ 2 1/4 ore sau până când pancetta este aurie și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Între timp, puneți tigaia la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Se strecoară vinul într-o cratiță mică și se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați grăsimea din sos și transferați-o într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți șirul de bucătărie din miel și tăiați subțire carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
10
Serviți imediat cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista