Picior de miel fiert cu vin cu usturoi

Picior de miel fiert cu vin cu usturoi
Piciorul de miel fiert cu vin cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,9 USD pe porție. O porție conține 515 calorii, 58G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de unt, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picior de miel fiert cu vin cu usturoi, Picior De Miel Fiert Cu Vin Roșu, și Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați mielul într-o tigaie mare. Frecați peste tot cu jumătate de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4
Așezați capete de usturoi înjumătățite în jurul mielului, tăiate cu fața în sus. Împrăștiați 1 buchet de cimbru peste și în jurul mielului. Friptură de miel 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Se fierbe vinul într-o cratiță mare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se toarnă vin în jurul mielului. Acoperiți și prăjiți până când mielul este foarte fraged, cu aproximativ 2 ore și 45 de minute mai mult. (Se poate face cu 1 zi înainte. Rece, neacoperit, 1 oră. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți, acoperit, în cuptorul de 350 km F timp de 30 de minute înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Transferați mielul și capetele de usturoi pe platou. Cort cu folie. Folosind lingura cu fante, îndepărtați crenguțele de cimbru și cojile de usturoi din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Așezați tigaia la foc mediu-mare pe plită. Aduceți sucurile la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
8
Adăugați untul și usturoiul tocat rămas. Se fierbe până când sucurile se îngroașă ușor, aproximativ 12 minute. Condimentează jus cu sare și piper. Felie de miel; lingura jus peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista