Picior de miel fiert cu vin cu usturoi
Piciorul de miel fiert cu vin cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,9 USD pe porție. O porție conține 515 calorii, 58G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de unt, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picior de miel fiert cu vin cu usturoi, Picior De Miel Fiert Cu Vin Roșu, și Cozi De Miel Fiert Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Așezați mielul într-o tigaie mare. Frecați peste tot cu jumătate de usturoi tocat.
Se presară sare și piper.
Așezați capete de usturoi înjumătățite în jurul mielului, tăiate cu fața în sus. Împrăștiați 1 buchet de cimbru peste și în jurul mielului. Friptură de miel 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Se fierbe vinul într-o cratiță mare timp de 5 minute.
Se toarnă vin în jurul mielului. Acoperiți și prăjiți până când mielul este foarte fraged, cu aproximativ 2 ore și 45 de minute mai mult. (Se poate face cu 1 zi înainte. Rece, neacoperit, 1 oră. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți, acoperit, în cuptorul de 350 km F timp de 30 de minute înainte de a continua.)
Transferați mielul și capetele de usturoi pe platou. Cort cu folie. Folosind lingura cu fante, îndepărtați crenguțele de cimbru și cojile de usturoi din sucurile de tigaie.
Așezați tigaia la foc mediu-mare pe plită. Aduceți sucurile la fiert.
Adăugați untul și usturoiul tocat rămas. Se fierbe până când sucurile se îngroașă ușor, aproximativ 12 minute. Condimentează jus cu sare și piper. Felie de miel; lingura jus peste.