Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen

Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,76 USD pe porție. O porție conține 701 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cardamom, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen, Tacos Tri-Tip condimentat Indian cu orez Basmati cu chimen și sos de roșii acidulat, și Cotlet de miel cu orez Basmati.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: pătrat mare de pânză de brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o oală mare. Înfășurați semințele de fenicul, semințele de coriandru, semințele de chimen, usturoiul, cardamomul, scorțișoara și frunzele de dafin în centrul pătratului de pânză de brânză și legați părțile laterale ale pânzei de brânză într-un pachet mic și legați un nod strâns în partea de sus, un buchet garni. Aruncați buchetul garni în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Buchet GarniBuchet Garni
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
UsturoiUsturoi
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa și Roșia. Când apa revine la fierbere, adăugați carnea de miel. Aduceți amestecul înapoi la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mare și fierbeți timp de 20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
ApăApă
MielMiel
CarneCarne
4
Într-o altă oală mare, încălziți 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu și sotati ceapa cu semințele de caras până se înmoaie. Se amestecă orezul scurs și se prăjește până când boabele se separă unele de altele, iar orezul strălucește cu ulei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
BoabeBoabe
CeapăCeapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți buchetul garni din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
StocStoc
6
Scoateți mielul din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
MielMiel
7
Se toarnă bulionul peste orez și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic, acoperit, 15 minute sau până când orezul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
8
Așezați un pat de orez pe fiecare farfurie, deasupra cu câteva bucăți de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
OrezOrez
9
Presărați caju și stafide peste vas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
StafideStafide
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista